Libnet.ro
UNICEF

10:00

Doua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Antena3 Antena3,
Doua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Doua trenuri de pe ruta Constanta-Bucuresti, respectiv Bucuresti-Constanta, sunt oprite temporar in Capitala, din cauza unor copaci cazuti din cauza furtunii in gabaritul caii ferate, la intrarea in statiile. continuă pe Antena3

Doua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Doua trenuri de pe ruta Constanta-Bucuresti, respectiv Bucuresti-Constanta, sunt oprite temporar in Capitala, din cauza unor copaci cazuti in timpul furtunii in gabaritul caii ferate, la intrarea in statiile Pantelimon si Pajura, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA.

Sute de persoane, evacuate din cauza unor inundatii in Norvegia.

Sute de persoane au fost evacuate in mai multe regiuni, in Norvegia, din cauza unor inundatii provocate de precipitatii importante si topirea zapezii, scrie presa norvegiana joi, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Aproximativ 50 de drumuri si doua linii feroviare au fost inchise din cauza acestor inundatii si unor alunecari de teren. Dupa mai multe zile de precipitatii puternice - nivelul precipitatiilor a atins pana la 60 de milimetri miercuri, in sud-estul tarii, in urma ploilor -, .

Nissan recheama 841.000 de masini pe plan mondial, din cauza unor posibile probleme la directie

Nissan Motor Co recheama pe plan mondial 841. 000 de masini Micra si Cube produse intre 2002 si 2006, din cauza unor suruburi ce pot fi insuficient stranse in anumite cazuri, consecinta fiind aparitia unor probleme la directie, scrie AFP.

Tevi de gaze avariate in Bucuresti din cauza a doi copaci doborati de furtuna

Furtuna puternica de joi din Capitala a doborat doi copaci in sectorul 5, care au cazut peste o casa si au avariat mai multe tevi de gaze de la intersectia Petre Ispirescu - Margeanului. Ambulanta a fost solici.

UPDATE VIDEO Furtuna in Capitala: Cel putin 18 persoane au fost ranite

Cel putin 18 persoane au fost ranite in urma furtunii de joi dupa-amiaza din Capitala, una dintre acestea fiind in coma dupa prabusirea unui cort in zona Baba Novac, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI). Primarul Sectorului 4 a declarat ca acoperisul Pietei Sudului a fost luat de vant si 63 de copaci s-au prabusit. Peste 600 de politisti rutieri si de ordine publica, 180 de pompieri, precum si 180 de autospeciale intervin pentru inlaturarea efectelor furtunii Aveti informatii despre zone avariate sau blocaje in trafic in Capitala sau fotografii? Lasati un comentariu si incarcati imaginile in formularul de la finalul articoluluiPatru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni au fost redirectionate spre Constanta din cauza furtuniiDoua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sineUPDATE: Cod galben de vijelii in Vrancea, Galati, Bacau, Vaslui, Constanta si Tulcea.

Avioanele redirectionate spre Constanta, din cauza furtunii, au aterizat la Bucuresti

42 - Trei dintre aeronavele care fusesera redirectionate spre Constanta, joi, din cauza furtunii au aterizat la Bucuresti, iar alte doua vor ajunge, de asemenea, in Capitala, pana la 19. 30, a declarat.

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni, redirectionate spre Constanta din cauza furtunii

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda au fost redirectionate spre Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta din cauza furtunii, a declarat joi, pentru Mediafax, reprezentantul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Teodor Postelnicu.

Guvernele pierd anual venituri fiscale de peste 150 miliarde dolari, din cauza paradisurilor fiscale

Guvernele din intreaga lume pierd anual venituri fiscale de peste 150 de miliarde de dolari din cauza banilor ascunsi in paradisuri fiscale, suma de doua ori mai mare dect cea necesara pentru eliminarea saraciei.

Fenechiu: Mentin declaratia ca demisionez daca CFR Marfa nu se privatizeaza din cauza mea sau a oamenilor mei

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ca isi mentine declaratia potrivit careia va demisiona in cazul in care procedura de privatizare a companiei CFR Marfa nu se va finaliza din cauza sa sau a.

Juan Martin del Potro nu participa la Roland Garros, din cauza unui virus

Argentinianul Juan Martin del Potro, numarul 7 mondial, a anuntat ca se retrage din cadrul turneului de mare slem de la Roland Garros, din cauza unui virus, potrivit BBC.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )