Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un avion al Germanwings si-a deviat zborul

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un avion al Germanwings si-a deviat zborul

Un avion Airbus A319 al Germanwings companie detinuta de Lufthansa) a fost deviat catre Stuttgart, astazi, dupa ceea ce, la prima vedere, a parut o pierdere de combustibil, a anuntat operatorul aerian, intr-un comunicat citat de Reuters. Zborul 4U814 Koln-Venetia), cu 123 de pasageri si 5 membri ai echipajului, a avut startul la 10:55 ora Romaniei). continuă pe Ziarul Bursa

Un avion Germanwings cu probleme tehnice a fost deviat spre Stuttgart

Un avion Germanwings cu 128 de persoane la bord, care asigura o cursa de la Koln catre Venetia, a fost deviat spre Stuttgart sambata din cauza unei posibile pierderi de ulei, a anuntat compania aeriana, citata de Reuters in pagina electronica.

Un avion Germanwings, deviat spre Stuttgart din cauza unei posibile pierderi de ulei

Un zbor al companiei Germanwings catre Venetia a fost redirectionat spre Stuttgart, sambata, din cauza unei posibile pierderi de ulei, a anuntat operatorul aerian intr-un comunicat, potrivit Reuters.

Un avion Germanwings a fost nevoit sa aterizeze la Venetia

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau, a declarat o purtatoare de cuvant a companiei,.

Avion Germanwings, nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane de la bord se simteau rau

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau, a declarat o.

Avion Germanwings, nevoit sa aterizeze la Venetia

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau, a declarat o purtatoare de cuvant a companiei, informeaza site-ul TheLocal. it, citat de Mediafax.

Nou incident la bordul unui avion Germanwings

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2914 seconds )