Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nou incident la bordul unui avion Germanwings

România Liberă România Liberă,
Nou incident la bordul unui avion Germanwings

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau . continuă pe România Liberă

Alerta cu BOMBA la bordul unui avion care decola spre Lisabona

Un avion al companiei Turkish Airlines, care decolase spre Lisabona, a revenit, miercuri, pe aeroportul din Istanbul, din cauza unei amenintari cu bomba, relateaza ziarul Hurriyet, conform Mediafax.

Alerta cu BOMBA la bordul unui avion Turkish Airlines

Un avion de pasageri al companiei Turkish Airlines, care zbura spre Lisabona, a fost nevoit sa revina pe aeroportul din Istanbul, dupa o amenintare cu bomba, transmite TASS, citand presa centrala din.

Roma: Aterizare de urgenta a unui avion Easyjet

Un avion al companiei low-cost EasyJet a efectuat, joi, o aterizare de urgenta la Roma, in contextul in care un pasager a agresat o insotitoare de bord, potrivit Mediafax.

Un avion Germanwings a fost nevoit sa aterizeze la Venetia

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau, a declarat o purtatoare de cuvant a companiei,.

Avion Germanwings, nevoit sa aterizeze la Venetia

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau, a declarat o purtatoare de cuvant a companiei, informeaza site-ul TheLocal. it, citat de Mediafax.

Avion Germanwings, nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane de la bord se simteau rau

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau, a declarat o.

Un avion Germanwings cu probleme tehnice a fost deviat spre Stuttgart

Un avion Germanwings cu 128 de persoane la bord, care asigura o cursa de la Koln catre Venetia, a fost deviat spre Stuttgart sambata din cauza unei posibile pierderi de ulei, a anuntat compania aeriana, citata de Reuters in pagina electronica.

Un avion al companiei Germanwings a fost nevoit sa aterizeze la Venetia, dupa ce doua persoane aflate la bord au inceput sa se simta rau

Un avion al companiei Germanwings a fost nevoit sa aterizeze la Venetia dupa ce doua persoane aflate la bord au inceput sa se simta rau, a anutat o purtatoare de cuvant a companiei, potrivit site-ului.

Val de incidente pentru Germanwings. Un avion al companiei a fost deviat spre Stuttgart din cauza unei probleme tehnice

Un avion Germanwings cu 128 de persoane la bord, care asigura o cursa de la Koln catre Venetia, a fost deviat spre Stuttgart sambata din cauza unei posibile pierderi de ulei, a anuntat compania aeriana, citata.

Un avion Germanwings, deviat spre Stuttgart din cauza unei posibile pierderi de ulei

Un zbor al companiei Germanwings catre Venetia a fost redirectionat spre Stuttgart, sambata, din cauza unei posibile pierderi de ulei, a anuntat operatorul aerian intr-un comunicat, potrivit Reuters.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )