Libnet.ro
UNICEF

08:30

Avion Germanwings, nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane de la bord se simteau rau

Antena3 Antena3,
Avion Germanwings, nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane de la bord se simteau rau

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau, a declarat o. continuă pe Antena3

Avion Germanwings, nevoit sa aterizeze la Venetia

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau, a declarat o purtatoare de cuvant a companiei, informeaza site-ul TheLocal. it, citat de Mediafax.

Nou incident la bordul unui avion Germanwings

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau .

Un avion Germanwings a fost nevoit sa aterizeze la Venetia

Un avion al companiei Germanwings, care efectua vineri o cursa de la Hanovra Germania) spre Roma Italia), a fost nevoit sa aterizeze la Venetia deoarece doua persoane aflate la bord se simteau rau, a declarat o purtatoare de cuvant a companiei,.

Un avion al companiei Germanwings a fost nevoit sa aterizeze la Venetia, dupa ce doua persoane aflate la bord au inceput sa se simta rau

Un avion al companiei Germanwings a fost nevoit sa aterizeze la Venetia dupa ce doua persoane aflate la bord au inceput sa se simta rau, a anutat o purtatoare de cuvant a companiei, potrivit site-ului.

Un avion Germanwings cu probleme tehnice a fost deviat spre Stuttgart

Un avion Germanwings cu 128 de persoane la bord, care asigura o cursa de la Koln catre Venetia, a fost deviat spre Stuttgart sambata din cauza unei posibile pierderi de ulei, a anuntat compania aeriana, citata de Reuters in pagina electronica.

Incendiu la Spitalul de Psihiatrie din Satu-Mare: Doua persoane s-au intoxicat cu monoxid de carbon, iar alte 38 au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit vineri seara in Spitalul de Psihiatrie din Satu-Mare, doua persoane avand nevoie de ingrijiri medicale dupa ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, una dintre ele suferind arsuri pe.

METEO Cod galben de vant emis pentru mai multe judete. Doua persoane au fost surprinse de avalansa in Muntii Rodnei

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de vant, fiind anuntate intensificari ale vantului ce pot depasi, la rafala, chiar si 70 de kilometri pe ora. De asemenea, in unele zone a nins, iar traficul se desfasoara cu dificultate pe anumite drumuri. Tot din cauza zapezii, doua persoane au fost surprinse de avalansa in Muntii Rodnei. Pana astazi la ora 18. 00 este in vigoare o informare de vreme rea, valabila pentru toata tara.

VIDEO Doua persoane, surprinse de o avalansa in Muntii Rodnei; salvamontistii au plecat in cautarea lor

Doua persoane au fost surprinse de o avalansa in Muntii Rodnei, iar la ora transmiterii acestei stiri salvamontisti din Baia Mare au plecat pe jos in cautarea acestora, in conditiile in care traseul este extrem de dificil, stratul de zapada pe munte depasind un metru, transmite Mediafax.

Avalansa in Muntii Rodnei. Doua persoane, prinse sub zapada

Doua persoane au fost surprinse de o avalansa in zona Piciorul Mosului Muntii Rodnei. Este vorba despre doi angajati ai statiei meteo de la Iezer. Salvamontisti din Baia Mare au plecat pe jos in cautarea.

Doua persoane, surprinse de o avalansa in Muntii Rodnei

Doua persoane au fost surprinse de o avalansa, in zona Piciorului Mosului, din Muntii Rodnei, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )