Libnet.ro
UNICEF

22:45

Avion prabusit in Franta: sase intrebari privind tragedia aviatica din Alpi la care trebuie sa raspunda anchetatorii

Adevărul Adevărul,
Avion prabusit in Franta: sase intrebari privind tragedia aviatica din Alpi la care trebuie sa raspunda anchetatorii

In urma prabusirii zborului 4U 9525 au ramas multe intrebari si o singura certitudine: aceea ca tanarul copilot, in varsta de 27 de ani, Andreas Lubitz a indreptat in mod intentionat avionul spre munte. Celelalte intrebari au ramas, insa, fara vreun raspuns. continuă pe Adevărul

Avion prabusit in Franta: Spania ii ancheteaza pe cei care au jignit victimele tragediei aviatice

Spania a deschis o ancheta la adresa autorilor unor mesaje insultatoare la adresa victimelor avionului prabusit in Franta, mesaje transmise pe Twitter. Tragedia aviatica soldata cu 150 de morti a reprezentat bataia de joc a unor utilizatori de pe retelele sociale: Daca ar fi toti germani si catalani, unde este tragedia?, se arata intr-un mesaj.

Avion prabusit in Franta. Ce despagubiri vor primi familiile victimelor

Avion prabusit in Franta. Familiile victimelor din avionul Airbus A320 prabusit, marti, in Alpii francezi, vor primi despagubiri de la asiguratori, la fel si aeronava distrusa a companiei Germanwings, chiar daca accidentul a fost cauzat in mod deliberat, a declarat vineri pentru AFP o sursa apropiata dosarului.

Avion prabusit in Franta. The New York Times: Unul dintre piloti parasise cabina si a ramas incuiat pe dinafara inainte de prabusire

Avion prabusit in Franta. Un anchetator citat sub protectia anonimatului de cotidianul american The New York Times sustine ca datele extrase din cutia neagra a avionului Germanwings care inregistra discutiile din cabina pilotilor arata ca unul dintre acestia parasise cabina inainte ca aeronava sa piarda din altitudine si sa se prabuseasca.

Avion prabusit in Franta. Victime din 15 tari

Avion prabusit in Franta. Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat miercuri ca victimele accidentului aviatic produs marti in sudul Frantei sunt din 15 tari, dar compania Lufthansa si autoritatile spaniole si germane verifica diferitele nationalitati si sprera sa furnizeze, cat mai repede posibil, toate informatiile.

Avion prabusit in Franta. Un fotbalist roman si-a schimbat in ultimul moment biletul si a scapat cu viata. Acelasi noroc l-a avut si Dorinel Munteanu in 1996

Niciun cetatean romin nu s-a aflat in avion prabusit in Franta, dar putin a lipsit ca tara noastra sa se afle pe lista celor indoliate in urma acestui incident.

Avion prabusit in Franta. Coborarea avionului Germanwings a fost setata manual

Datele din transponderul avionului Germanwings care s-a prabusit marti in Franta arata ca cineva a modificat manual altitudinea pilotului automat la mai putin de 30 de metri, sustine FlightRadar24, relateaza DPA in pagina electronica.

Avion prabusit in Franta: A fost descoperita carcasa cele de-a doua cutii negre

Echipele de interventie au gasit, miercuri, carcasa celei de-a doua cutii negre a avionului companiei Germanwings prabusit in Franta, aparatura de inregistrare desprinsa fiind cautata in continuare, informeaza Fox News.

Avion prabusit in Franta: O mama si fiul ei de opt luni se intorceau de la inmormantarea unei rude

Marina Bandres si fiul ei de opt luni se aflau la bordul avionului prabusit in Franta. Nascuta in Spania, dar stabilita la Manchester, femeia in varsta de 37 de ani se intorcea din Zaragoza unde a participat la funeraliile unui unchi de-ai ei.

Avion prabusit in Franta: O echipa de fotbal a evitat in ultima clipa imbarcarea la bordul aeronavei

Fotbalistii si staff-ul tehnic al unei echipe din liga a treia suedeza pot considera ca li s-a oferit o a doua viata dupa ce au evitat in ultima clipa imbarcarea la bordul avionului prabusit in Franta. Cele 29 de persoane au aflat cu stupoare la aterizare ca persoanele alaturi de care au stat la coada in aeroportul spaniol au disparut, in mod tragic, in muntii Alpi.

Avion prabusit in Franta: Cei 16 elevi si profesorii lor se intorceau dintr-un schimb de experienta

16 elevi si doi profesori de la o scoala din Germania se afla printre cele 150 de victime de la bordul avionului prabusit in Franta. Acestia se intorceau dintr-un schimb de experienta cu elevii unei scoli din apropierea Barcelonei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )