Libnet.ro
UNICEF

00:07

Avion prabusit in Franta. Victime din 15 tari

Adevărul Adevărul,
Avion prabusit in Franta. Victime din 15 tari

Avion prabusit in Franta. Premierul francez, Manuel Valls, a anuntat miercuri ca victimele accidentului aviatic produs marti in sudul Frantei sunt din 15 tari, dar compania Lufthansa si autoritatile spaniole si germane verifica diferitele nationalitati si sprera sa furnizeze, cat mai repede posibil, toate informatiile. continuă pe Adevărul

Avion prabusit in Franta - al treilea cel mai grav din istoria tarii. Cele mai tragice accidente aviatice de pe teritoriul francez

Cazul avionului prabusit in Franta marti reprezinta primul accident aviatic care implica o aeronava de linie din Franta, din ultimii 15 ani, fiind totodata cel de-al treilea cel mai mare accident in ceea ce priveste numarul mortilor. Din 1990, 495 de persoane au murit in 139 de accidente aviatice in Franta.

Avion prabusit in Franta: Posibile cauze ale tragediei aviatice din Alpii francezi

Ancheta referitoare la circumstantele prabusirii avionului Airbus A320 in Franta, in Alpi, aeronava apartinand companiei low-cost Germanwings, este la inceput. Una dintre cutiile negre a fost gasita, dar pana la gasirea si celei de-a doua si la decriptarea lor, speculatiile pe marginea cauzei care a dus la tragedie sunt din cele mai diverse.

INFOGRAFIE Avion prabusit in Franta: aeronava groazei s-a prabusit 9.500 de metri in 10 minute

Avion prabusit in Franta: Airbus-ul A320 al companiei low-cost Germanwings a intrat intr-o coborare abrupta inainte de ciocnirea cu formatiunile muntoase din Alpii francezi, in urma careia au murit toate cele 150 de persoane de la bord.

Avion prabusit in Franta: aeronava groazei s-a prabusit 9.500 de metri in 10 minute

Avion prabusit in Franta: Airbus-ul A320 al companiei low-cost Germanwings a intrat intr-o coborare abrupta inainte de ciocnirea cu formatiunile muntoase din Alpii francezi, in urma careia au murit toate cele 150 de persoane de la bord.

Avion prabusit in Franta. Un fotbalist roman si-a schimbat in ultimul moment biletul si a scapat cu viata. Acelasi noroc l-a avut si Dorinel Munteanu in 1996

Niciun cetatean romin nu s-a aflat in avion prabusit in Franta, dar putin a lipsit ca tara noastra sa se afle pe lista celor indoliate in urma acestui incident.

Avion prabusit in Franta: Cei 16 elevi si profesorii lor se intorceau dintr-un schimb de experienta

16 elevi si doi profesori de la o scoala din Germania se afla printre cele 150 de victime de la bordul avionului prabusit in Franta. Acestia se intorceau dintr-un schimb de experienta cu elevii unei scoli din apropierea Barcelonei.

Avion prabusit in Franta: Cancelarul german va vizita locul accidentului, iar regele Felipe al Spaniei intrerupe vizita oficiala facuta lui Hollande

Avionul prabusit in Franta a adus moartea pentru 150 de persoane. Printre victimele tragediei aviatice se numara multi nemti, spanioli, dar si cetateni turci. Regele Felipe al VI-lea al Spaniei, aflat in vizita in Franta in momentul prabusirii avionului, a decis sa-si scurteze vizita si sa se intoarca acasa. Cancelarul german Angela Merkel a anuntat ca miercuri va sosi in Franta pentru a vizita regiunea unde s-a prabusit avionul.

Avion prabusit in Franta: A fost descoperita carcasa cele de-a doua cutii negre

Echipele de interventie au gasit, miercuri, carcasa celei de-a doua cutii negre a avionului companiei Germanwings prabusit in Franta, aparatura de inregistrare desprinsa fiind cautata in continuare, informeaza Fox News.

Avion prabusit in Franta: Spania ii ancheteaza pe cei care au jignit victimele tragediei aviatice

Spania a deschis o ancheta la adresa autorilor unor mesaje insultatoare la adresa victimelor avionului prabusit in Franta, mesaje transmise pe Twitter. Tragedia aviatica soldata cu 150 de morti a reprezentat bataia de joc a unor utilizatori de pe retelele sociale: Daca ar fi toti germani si catalani, unde este tragedia?, se arata intr-un mesaj.

Avion prabusit in Franta: O mama si fiul ei de opt luni se intorceau de la inmormantarea unei rude

Marina Bandres si fiul ei de opt luni se aflau la bordul avionului prabusit in Franta. Nascuta in Spania, dar stabilita la Manchester, femeia in varsta de 37 de ani se intorcea din Zaragoza unde a participat la funeraliile unui unchi de-ai ei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )