Libnet.ro
UNICEF

19:16

Avion prabusit intr-o zona rezidentiala. FOTO si VIDEO

Antena3 Antena3,
Avion prabusit intr-o zona rezidentiala. FOTO si VIDEO

Cel putin trei persoane au murit dupa ce un avion usor s-a prabusit, duminica dimineata, intr-o zona rezidentiala situata la periferia orasului Tokyo, declansand un incendiu de amploare, informeaza Fox. continuă pe Antena3

Tokyo: Trei persoane au murit si alte trei au fost ranite, dupa prabusirea unui avion intr-o zona rezidentiala (VIDEO)

Un avion s-a prabusit, duminica dimineata, intr-o zona rezidentiala situata la periferia orasului Tokyo, provocand moartea a cel putin trei persoane, scrie Fox News. Aeronava s-a prabusit imediat dupa.

Un avion de agrement s-a prabusit intr-un cartier din Tokyo

Trei persoane si-au pierdut viata dupa ce un avion de agrement s-a prabusit intr-o zona rezidentiala din Tokyo unde mai multe locuinte au fost cuprinse de flacari.

FOTO VIDEO. Klaus Iohannis, mesaj de sustinere pentru Alianta care va forma NOUL GUVERN de la Chisinau

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a salutat, joi, intr-un mesaj postat pe contul sau de Facebook semnarea acordului care pune bazele constituirii Aliantei pentru Integrare Europeana 3 din Republica Moldova care in scurt timp va desemna noul premier de la Chisinau, dar si pe presedintele Parlamentului.

4 ani fara Amy Winehouse! FOTO VIDEO

S-au implinit 4 ani de cand celebra Amy Winehouse a fost gasita fara suflare in apartamentul ei din Londra. Pentru prima oara de la moartea ei, expozitia menita sa ii comemoreze cariera fulminanta si tumultoasa viata personala a ajuns in Statele Unite.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )