Libnet.ro
UNICEF

19:45

Avionul cu 200.000 de masti de protectie pentru medici a ajuns in Romania

Antena3 Antena3,
Avionul cu 200.000 de masti de protectie pentru medici a ajuns in Romania

Comanda de 200. 000 de masti de protectie a ajuns cu un avion Tarom, in aceasta seara, pe Aeroportul International Henri Coanda. Mastile sunt destinate medicilor care au grija de pacientii cu coronavirus. continuă pe Antena3

VIDEO 200.000 de masti FFP2 achizitionate din China au ajuns in Romania

000 de masti FFP2 au ajuns in Romania vineri seara, cu o cursa Tarom, in urma unei achizitii realizata din China de catre Unifarm. Materialele vor fi distribuite spitalelor desemnate pentru gestionarea cazurilor de Covid-19, cu prioritate catre cele aflate in judete cu un numar mare de persoane confirmate pozitiv cu coronavirus.

Ministerul Justitiei a transmis catre instante echipamente de protectie pentru magistratii care intra in salile de judecata

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a avut, miercuri, videoconferinte cu cu presedintele CSM, procurorul general si presedintii curtilor de apel cu care a discutat despre situatia actuala a sistemului, dar si solutii pentru buna functionare a institutiilor, pe durata starii de urgenta. Catalin Predoiu a informat magistratii ca au fost trimise catre instante echipamente de protectie pentru magistratii care intra in salile de judecata.

Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, a donat echipamente de protectie pentru medici si asistenti

Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, felicita medicii pentru efortul depus in aceasta perioada. Ca om de afaceri, acesta a donat in ultimele zile viziere, masti si manusi pentru personalul medical din Calarasi. Acelasi gest ii indeamna pe toti cei care au posibilitati materiale sa-l faca.

O aeronava militara a adus materiale sanitare din Turcia.Este vorba de masti de protectie speciale pentru medicii ATI care ingrijesc bolnavii de COVID-19

O aeronava C-27 J Spartan a Fortelor Aeriene Romane a executat joi, 2 aprilie, un zbor pentru aducerea, in Romania, a unor echipamente de protectie medicala din Turcia constand in 100 de mii de masti de protectie tip FFP2 si FFP3.

IOHANNIS, MESAJ PENTRU MEDICI: Avem incredere in voi si vom face tot ce e necesar pentru a va asigura materialele de protectie

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, incurajari pentru intreg personalul medical, afirmand ca va fi facut tot ce este necesar pentru a asigura materialele de protectie cerute.

Klaus Iohannis, mesaj pentru medici: Vor veni zile si mai grele, dar avem incredere in voi si facem tot posibilul pentru a va asigura materialele de protectie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis, a transmis, marti, un mesaj incurajator pentru cadrele medicale. Seful statului a transmis ca autoritatile fac tot ce este posibil pentru a asigura medicilor si asistentelor.

AGENTIILE DE PRESA: IKEA a inceput sa produca echipamente de protectie pentru angajatii din sectorul medical

IKEA, cel mai mare brand de mobilier din lume, a anuntat marti ca a inceput sa produca echipamente de protectie, precum sorturi si viziere, pentru angajatii din sectorul medical care lupta impotriva raspandirii noului coronavirus, informeaza Reuters.

Cristian Busoi, presedinte al Comisiei ITRE din Parlamentul European: UE va avea in trei luni capacitatea de a produce tot ceea ce ii este necesar in materie de echipamente de protectie pentru cadrele medicale

Europralamentarul Cristian Busoi anunta, vineri, ca, impreuna cu coordonatorii grupurilor politice din Comisia pentru industrie, cercetare si energie pe care o conduce in Parlamentul European, a avut joi o.

Tratament special pentru pacientii din Romania: ministrul a anuntat ca are deja 3 aparate

Ministerul Sanatatii va folosi un nou tratament pentru cei care sufera de COVID-19, care implica utilizarea unei cantitati de plasma de la cei vindecati. Persoanele infectate cu noul virus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )