Libnet.ro
UNICEF

12:15

FOTO Ultimul Consiliu European al lui Traian Basescu, in imagini

Adevărul Adevărul,
FOTO Ultimul Consiliu European al lui Traian Basescu, in imagini

Presedintele Traian Basescu s-a intors vineri de la Bruxelles, unde a participat la ultima reuniune a Consiliului European. continuă pe Adevărul

Vizita de adio la Bruxelles. Seful statului participa la ultimul Consiliu European

Presedintele Traian Basescu va participa, timp de doua zile, la Consiliul European, fiind ultima reuniune la care va fi prezent in calitate de sef al statului.

Traian Basescu, inainte de participarea la ultimul Consiliu European: Am reprezentat interesele Romaniei la limitele maxime la care puteau fi reprezentate

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat joi dimineata pe Aeroportul Otopeni, inainte de plecarea la Consiliul European ca, avand in vedere ca este ultima sa participare la o astfel de intrunire, a.

Traian Basescu, inainte de participarea la ultimul Consiliu European: Am reprezentat interesele Romaniei la limitele maxime la care puteau fi reprezentate (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat joi dimineata pe Aeroportul Otopeni, inainte de plecarea la Consiliul European ca, avand in vedere ca este ultima sa participare la o astfel de intrunire, a.

Calatorie fotografica in timp: Traian Basescu, in imagini (FOTO)

Cu cateva zile inainte ca Traian Basescu sa isi incheie mandat la Cotroceni, va propunem o scurta calatorie fotografica in timp, aducand in fata cateva dintre cele mai reusite instantanee surprinse de.

GALERIE FOTO. Traian Basescu, la ultimul summit al Consiliului European in calitate de presedinte al Romaniei

Presedintele Traian Basescu a participat, joi, la ultimul summit al Consiliului European in calitate de presedinte al Romaniei.

Presedintele Traian Basescu, alaturi de Angela Merkel la ultimul sau summit al liderilor europeni (FOTO)

Presedintele Traian Basescu participa joi si vineri la ultimul sau summit al liderilor europeni. Seful statului s-a intalnit in prealabil cu liderii Partidului Popular European. Traian Basescu a aparut a.

Traian Basescu: Ministrul Apararii mi-a dat sarcina prin presa. Tinde sa dovedeasca ca nu intelege nimic

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, inainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, ca a vazut sarcina primita prin presa, de la ministrul Apararii, sa rezolve la Consiliu problema bugetului Apararii, el aratand ca Mircea Dusa tinde sa dovedeasca si public ca nu intelege nimic.

VIDEO. Traian Basescu: Dusa mi-a dat sarcina prin presa, tinde sa dovedeasca ca nu intelege nimic

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a declarat, joi, inainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, ca a vazut sarcina primita prin presa, de la ministrul Apararii, sa rezolve la Consiliu problema bugetului Apararii, el aratand ca Dusa tinde sa dovedeasca si public ca nu intelege nimic.

Avionul cu care Traian Basescu se intorcea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu, din cauza conditiilor meteo

Avionul cu care Traian Basescu se intorcea de la Bruxelles a aterizat la Sibiu si nu la Bucuresti, din cauza conditiilor meteo, transmite Realitatea TV. Presedintele Basescu se intorcea vineri de la Consiliul European, ultimul summit la care participa inainte de terminarea mandatului. Vom reveni cu amanunte.

Ultimul summit european din 2014. Subiecte cheie pe agenda: Ucraina, Planul Juncker/ Posibile decizii importante pe fondurile europene

Liderii europeni se intrunesc la Bruxelles in 18-19 decembrie pentru ultimul summit al acestui an, totodata primul condus de Donald Tusk ca presedinte al Consiliului. Teme principale pe agenda: Ucraina si planul de investitii de 315 miliarde de euro propus de Jean-Claude Juncker. Important pentru Romania: Posibil ca discutiile sa includa propunerea de prelungire cu 1 an a finantarilor 2007-2013 si scoaterea de sub deficit bugetar a cofinantarii fondurilor UE/ Presedintele Traian Basescu va avansa, la randul sau, o propunere legata de utilizarea fondurilor UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2534 seconds )