Libnet.ro
UNICEF

11:15

Avionul Malaysia Airlines disparut. Unul dintre pasagerii suspecti este iranian, fara legaturi cu vreo retea terorista (politia)

Hotnews Hotnews,
 Avionul Malaysia Airlines disparut. Unul dintre pasagerii suspecti este iranian, fara legaturi cu vreo retea terorista (politia)

Politia din Malaezia a anuntat, marti, ca l-a identificat unul dintre cei doi barbati care s-au imbarcat cu un pasaport fals la bordul Malaysia Airlines MH370 disparut de mai mult de trei zile. Este un iranian in varsta de 19 ani suspectat ca dorea sai emigreze in Germania. continuă pe Hotnews

Avionul disparut: Unul dintre pasagerii suspecti este iranian de 19 ani, fara legaturi teroriste

Politia malaysiana a anuntat marti ca l-a identificat pe unul dintre cei doi barbati imbarcati cu un pasaport fals la bordul unui avion Malaysia Airlines, disparut de pe radare de peste trei zile, precizand ca este un iranian de 19 ani suspectat ca.

Unul dintre pasagerii cu pasaport fals din avionul disparut este iranian.

Politia malaysiana l-a identificat pe unul din cei doi barbati care aveau pasaport fals la imbarcarea pentru zborul avionului Malaysia Airlines, disparut de pe radare de peste trei zile, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Boeing se implica in cautarea avionului apartinand Malaysia Airlines Este un iranian de 19 ani suspectat ca vrea sa migreze in Germania, arata politia. Nu credem ca ar fi membru al vreunei grupari teroriste si credem ca incerca sa emigreze in Germania, a .

Un avion al companiei Malaysia Airlines A DISPARUT DE PE RADAR

UPDATE 09:00 - Avionul companiei Malaysia Airlines care transporta 239 de persoane la bord de la Kuala Lumpur la Beijing a disparut sambata dimineata in spatiul aerian al Vietnamului, a anuntat Guvernul.

Un avion Malaysia Airlines a disparut deasupra Vietnamului.

Un avion al companiei aeriene Malaysia Airlines cu 239 de persoane la bord si avand destinatia Beijing, a pierdut contactul cu turnul de control, dupa ce a parasit capitala malaeziana, a anuntat vineri compania, transmite AFP, informeaza Hotnews. ro. Zborul MH370, ce transporta 227 de pasageri si 12 membri ai echipajului, a disparut sambata, la ora locala 02. 40 vineri, 20. 40, ora Romaniei), potrivit companiei. Avionul a pierdut contactul cu turnul de control atunci cand se afla in spatiul .

Noroc sau destin: o studenta a ratat zborul Malaysia Airlines dintr-o confuzie

O studenta chineza este una dintre persoanele norocoase care nu s-au aflat la bordul avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines, disparut sambata. Jessie Yee Wai Ching a ratat imbarcarea deoarece a incurcat ziua in care era programata cursa spre Bejing, pentru care avea deja bilet.

Posibile ramasite ale avionului Malaysia Airlines, descoperite in largul Vietnamului.

Posibile ramasite ale avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, disparut sambata, au fost descoperite in largul Vietnamului, informeaza Mediafax. Un avion vietnamez a anuntat ca a descoperit doua bucati, care par sa apatina unui avion in largul insulei Tho Chu, a declarat acest oficial pentru AFP, sub acoperirea anonimatului. Un avion al companiei aeriene Malaysia Airlines cu 239 de persoane la bord a disparut, vineri, dupa ce a parasit capitala malaeziana. Avioanele vietnameze care au .

Posibile ramasite ale avionului Malaysia Airlines, descoperite in largul Vietnamului

Posibile ramasite ale avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, disparut sambata, au fost vazute in largul Vietnamului, a declarat duminica seara un oficial vietnamez, citat de AFP, conform Mediafax. Un.

Posibile ramasite ale avionului Malaysia Airlines au fost vazute in largul Vietnamului

Posibile ramasite ale avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines, disparut sambata, au fost vazute in largul Vietnamului, a declarat duminica seara un oficial vietnamez. Un avion vietnamez a anuntat ca a.

Disparitia avionului Malaysia Airlines: Echipele vietnameze au gasit posibile ramasite ale aeronavei

Un avion al echipelor de cautare vietnameze a localizat duminica in largul coastei de sud a Vietnamului posibile ramasite ale avionului Malaysia Airlines disparut, transmite Wall Street Journal pe pagina online. 25: O investigatie preliminara indica inspre ipoteza potrivit careia aeronava s-a dezintegrat in aer - surse citate de Reuters.

Confuzie in jurul pasaportului unui cetatean chinez, in cazul avionului Malaysian Airlines disparut

Un cetaten chinez, al carui pasaport figura in lista pasagerilor avionului Malaysia Airlines disparut sambata, nu se afla la bordul avionului, potrivit AFP. Detinatorul pasaportului cu acest numar.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )