Libnet.ro
UNICEF

07:45

Unul dintre pasagerii cu pasaport fals din avionul disparut este iranian.

România Liberă România Liberă,
Unul dintre pasagerii cu pasaport fals din avionul disparut este iranian.

Politia malaysiana l-a identificat pe unul din cei doi barbati care aveau pasaport fals la imbarcarea pentru zborul avionului Malaysia Airlines, disparut de pe radare de peste trei zile, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si: Boeing se implica in cautarea avionului apartinand Malaysia Airlines Este un iranian de 19 ani suspectat ca vrea sa migreze in Germania, arata politia. Nu credem ca ar fi membru al vreunei grupari teroriste si credem ca incerca sa emigreze in Germania, a . continuă pe România Liberă

Avionul Malaysia Airlines disparut. Unul dintre pasagerii suspecti este iranian, fara legaturi cu vreo retea terorista (politia)

Politia din Malaezia a anuntat, marti, ca l-a identificat unul dintre cei doi barbati care s-au imbarcat cu un pasaport fals la bordul Malaysia Airlines MH370 disparut de mai mult de trei zile. Este un iranian in varsta de 19 ani suspectat ca dorea sai emigreze in Germania.

Avionul disparut: Unul dintre pasagerii suspecti este iranian de 19 ani, fara legaturi teroriste

Politia malaysiana a anuntat marti ca l-a identificat pe unul dintre cei doi barbati imbarcati cu un pasaport fals la bordul unui avion Malaysia Airlines, disparut de pe radare de peste trei zile, precizand ca este un iranian de 19 ani suspectat ca.

Reuters: AVIONUL DISPARUT ar fi fost gasit de armata malaeziana in Stramtoarea Malacca

Armata malaeziana crede ca a descoperit prin radar avionul disparut al companiei Malaysia Airlines, in Stramtoarea Malacca, departe de locul unde aeronava a avut ultimul contact radio pe cand se afla deasupra Marii.

Radu Banciu, despre avionul disparut in Marea Chinei: Suntem ca intr-un roman de Agatha Christie (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu de pe B1 TV, despre avionul disparut in Marea Chinei. Suntem ca intr-un roman de Agatha Christie, e fabulos. Am aflat ca telefoanele.

Avionul disparut: Pasageri cu identitati false la bord.

Un italian si au austriac, ale caror nume figurau pe lista de pasageri a avionului Boeing al Malaysia Airlines, disparut cu 239 de persoane la bord deasupra Marii Chinei, nu se aflau de fapt in avion, eroarea venind din faptul ca pasapoartele lor au fost furate, au anuntat autoritatile si presa. Luigi Maraldi, in varsta de 37 de ani, un italian al carui nume si numar de pasaport se aflau pe lista, l-a sunat pe tatal sau in Italia din Thailanda, sambata dimineata, pentru a-i spune: Sa stai .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )