Libnet.ro
UNICEF

19:15

Avionul de pasageri cautat a mai zburat cel putin o ora dupa disparitia de pe radarele civile

Antena3 Antena3,
Avionul de pasageri cautat a mai zburat cel putin o ora dupa disparitia de pe radarele civile

Avionul de pasageri al companiei Malaysian Airlines a mai zburat cel putin o ora dupa ce disparuse de pe radarele civile, ultima data fiind observat pe un radar militar, confirma generalul Tan Sri Rodzali David,. continuă pe Antena3

Avionul cautat al Malaysia Airlines a mai zburat cel putin o ora dupa disparitia de pe radarele civile

Avionul cautat al companiei Malaysia Airlines a mai zburat cel putin o ora dupa ce disparuse de pe radarele civile, ultima data fiind observat pe un radar militar, a confirmat generalul Tan Sri Rodzali David,.

Cel putin patru activisti care sustin integritatea Ucrainei sunt detinuti in Crimeea

Cel putin patru activisti care sustin integritatea Ucrainei sunt detinuti in regiunea separatista ucraineana Crimeea, controlata de catre forte ruse, au declarat mai multi activisti dar si o.

Victor Ponta cere vanzarea pe bursa a cel putin unei treimi din actiunile Portului Constanta: Cine cumpara 5%, ce sa faci cu 5%?

Premierul Victor Ponta a apreciat luni drept neserioasa ideea de a vinde pe bursa doar 5% din actiunile Portului Constanta, afirmand ca, pentru a reusi atragerea unor investitori privati, este necesara vanzarea a cel putin o treime din capitalul social al portului.

AFP: Cel putin patru activisti ucraineni sunt detinuti in Crimeea.

Cel putin patru activisti care sustin integritatea Ucrainei sunt detinuti in regiunea separatista ucraineana Crimeea, controlata de catre forte ruse, au declarat activisti si o familie pentru AFP, conform Mediafax. Informatia nu a putut sa fie confirmata de surse independente, din cauza absentei controlului politiei ucrainene subordonate Kievului asupra Peninsulei separatiste Crimeea. Citeste si: Corlatean, vizita oficiala la Kiev Jurnalistul Oleksi Bik de la site-ul ucrainean de stiri .

Portugalia va ramane sub supravegherea UE si FMI cel putin 20 de ani

Portugalia va fi supusa unei intense supravegheri din partea UE si a FMI cel putin 20 de ani de-acum incolo, cand se prevede ca va restitui 75 % din suma care i-a fost acordata pentru salvarea sa financiara, informeaza sambata agentia de presa EFE.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )