Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul familiei Melencu: Sotia lui Dinca a aruncat, a distrus, a alterat probe. Ramane de vazut daca voit sau nu

Hotnews Hotnews,
 Avocatul familiei Melencu: Sotia lui Dinca a aruncat, a distrus, a alterat probe. Ramane de vazut daca voit sau nu

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a declarat, joi seara, la iesirea de la sediul DIICOT, ca Elena Dinca, sotia principalului suspect al crimelor de la Caracal, a aruncat, a alterat si a distrus probe, nestiind sa precizeze daca a facut-o intentionat sau nu, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

CAZUL CARACAL Avocatul familiei Melencu cere identificarea FEMEII iN ROSU, care apare pe inregistrari

Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a declarat, miercuri, ca a cerut anchetatorilor sa o identifice si sa o audieze pe femeia in rosu care apare in unele inregistrari ale acestora, dar si pe alte.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Familia lui Dinca a facut un scandal imens la DIICOT. Sotia inculpatului minte, s-a contrazis de multe ori si a distrus probe

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a facut declaratii referitoare la audierea familiei lui Gheorghe Dinca la DIICOT. Sotia lui Dinca, precum si copiii acestuia, au fost audiati de procurori timp de.

Motivul pentru care sotia lui Gheorghe Dinca ar putea avea calitatea de suspect in dosarul Caracal

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat ca a depus o plangere penala impotriva Elenei Dinca si a cerut anchetatorilor sa o audieze din nou ca suspect, si nu doar ca martor. Femeia a mintit foarte mult. Nu le-a spus adevarul anchetatorilor. Exista indicii ca in perioada in care Luiza a fost rapita sotia se intorsese acasa.

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei: Familia lui Dinca a facut un scandal imens la DIICOT, erau sa ma scoata de acolo

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, a facut declaratii referitoare la audierea familiei lui Gheorghe Dinca la DIICOT. Sotia lui Dinca, precum si copiii acestuia, au fost audiati de procurori timp de.

CAZUL CARACAL Avocatul familiei Luizei Melencu, acuzatii GRAVE la adresa DIICOT: Eu am aflat ca este audiata familia Dinca. S-a EVITAT sa fiu de fata, sa NU pun intrebari. Sunt urmarit, supravegheat si interceptat (VIDEO)

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, s-a prezentat, joi, la DIICOT Bucuresti, unde este audiata familia lui Gheorghe Dinca. Acesta ii acuza pe procurori ca ii blocheaza accesul la parti cheie din.

Avocatul familiei Luizei Melencu, noi detalii in CAZUL CARACAL: Sunt foarte multe nemernicii, foarte multe lucruri dubioase

Noi infomatii in cazul Caracal. Avocatul Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, luni, ca urmeaza sa fie curatata casa lui Gheorghe Dinca, pentru a se putea patrunde in casa si a se ridica probe. Dupa.

Cazul Caracal. Avocatul familiei Luizei, reactie dura dupa ce s-a anuntat reluarea testelor ADN

Avocatul familiei Luizei Melencu a avut o reactie dura dupa ce s-a anuntat ca se va relua analiza oaselor gasite in padurea de langa Caracal. Tonel Pop este nemultumit ca legistii nu au precizat ce inseamna reluarea testelor ADN si se teme ca in perioada urmatoare nu vor mai aparea informatii cu privire la acest .

Avocatul familiei Luizei, acuzatii grave la adresa DIICOT: Ma simt supravegheat si interceptat

Tonel Pop a venit cu acuzatii grave la adresa DIICOT, la scurt timp dupa ce s-a aflat ca familia lui Gheorghe Dinca a fost chemata la audieri. Avocatul familiei Luizei sustine ca se simte urmarit si interceptat.

Sotia, fiica si fiul lui Gheorghe Dinca, audiati la DIICOT. Avocat: Banuiala mea legitima este ca s-au intersectat acolo

Audiere cu scandal la DIICOT - structura centrala, unde joi la pranz au ajuns sotia lui Gheorghe Dinca, fiica si unul dintre fiii acestuia. Avocatul familiei Melencu a reclamat ca nu a fost anuntat si ca i se ingradeste accesul la audieri.

Plangere penala impotriva sotiei lui Gheorghe Dinca: Femeia a mintit foarte mult

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a declarat ca a depus o plangere penala impotriva Elenei Dinca si a cerut anchetatorilor sa o audieze din nou ca suspect, si nu doar ca martor. Indiciile din dosarul.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )