Libnet.ro
UNICEF

08:16

Avocatul lui Dan Voiculescu a depus concluziile scrise in Dosarul Telepatia

Antena3 Antena3,
Avocatul lui Dan Voiculescu a depus concluziile scrise in Dosarul Telepatia

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, a depus astazi concluziile scrise in Dosarul Telepatia. Dupa ce toti aparatorii celor implicati in dosar vor depune concluziile, judecatorii vor anunta pana. continuă pe Antena3

Decizia in Dosarul Telepatia se da maine. Avocatul lui Dan Voiculescu: E o graba nejustificata

Decizia finala in Dosarul Telepatia va fi anuntata vineri, de Curtea de Apel Bucuresti. Sentinta va fi data la finalul sedintei de judecata, in sedinta publica. Deocamdata, nu se stie ora la ca.

Dan Voiculescu primeste vineri verdictul in dosarul privatizarii ICA

Curtea de Apel Bucuresti va da vineri decizia definitiva in cazul omului de afaceri Dan Voiculescu si al celorlalti inculpati din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare, a anuntat, joi, postul Antena 3. Avocatul omului de afaceri Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, si-a depus, joi, concluziile scrise in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare. Conform legii, exista un termen de 30 de zile pentru a-si fixa ziua in care aceasta pronuntare se va face in sedinta publica.

LIVE TEXT A inceput procesul lui Dan Voiculescu in dosarul de coruptie la Curtea de Apel / Avocatii cer audierea lui Ilie Sarbu, Dacian Ciolos si Traian Basescu, plus zeci de volume de documente noi / Judecatoarea ii cere unui avocat sa nu o invete proce

Curtea de Apel Bucuresti are luni un nou termen in dosarul de coruptie in centrul caruia se afla Dan Voiculescu, acuzat de procurorii DNA ca a privatizat fraudulos Institutul de Cercetari Alimentare ICA). La termenul de luni vor fi audiati ultimii doi inculpati din dosar si tot luni judecatorii vor decide daca schimba incadrarea faptei lui Dan Voiculescu ceruta de avocatii sai din de la spalare de bani in tainuire. Termenul de astazi la Curtea de Apel ar putea fi ultimul in acest dosar, in functie de decizia judecatorilor. Sedinta ar putea incepe in jurul orei 11. ---------------------Ora 15. 49: Pauza de 15 minute pentru aerisirea salii. Inculpatii ies ca dintr-o sauna. Fostul ministru Pantis e transpirat si istovit, nu mai are prospetimea cu care venise la procesOra 15. 47: Noi procedee care ar amana o decizie a instantei: avocata Maria Vasii a lui Dan Voiculescu a cerut judecatoarei sa sesizeze Oficiul pentru Combaterea Spalarea Banilor si sa ridice doua intrebari la Curtea de la Luxemburg, atat in privinta acuzatiei de spalare de bani asupra lui Voiculescu, cat si in privinta masurii sechestrului asiguratoriu pentru care instanta a invocat cadrul european in materie. Judecatoarea a explicat ca problematica spalarii banilor e tratata de organisme ca Moneyval, aflate in jurisdictia Consiliul Europei - CEDO, in timp ce CJUE de la Luxemburg e o instanta a UE. Avocata Vasii reproseaza instantei o interpretare eronata a textelor recomandarilor europene. Judecatoarea Camelia Bogdan, specialista in combaterea spalarii banilor, i-a atras atentia calm avocatei sa nu o invete procedura si sa-si depuna solicitarile in scris. Judecatoarea incearca sa evite tergiversarea procesului. Ora 15. 05: Gheorghita Mateut, avocatul lui Dan Voiculescu, a solicitat audierea fostului ministru al Agriculturii din Guvernul Nastase, Ilie Sarbu, a fostului ministru al Agriculturii, Dacian Ciolos, dar si a lui Traian Basescu, plus a altor angajati ai ADS. Mateut a mai cerut alte audituri si note. Daca audierile si noile inscrisuri sunt aprobate de instanta, durata procesului se va lungi. Ora 13:35 Dan Voiculescu, declaratii dupa ce a parasit sala de judecata: Daca e vorba de condamnare de catre instanta, imi iau hainele si ma duc, nicio problema. Urmareste LIVE TEXT pe HotNews. ro toate momentele zilei de la procesul lui Dan Voiculescu.

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA, au decis, joi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. La pronuntarea sentintei pot fi prezenti si inculpatii. in cazul unei.

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA. Avocat: Am cerut repunerea cauzei pe rol

Dan Voiculescu va afla vineri sentinta in dosarul ICA, au decis, joi, magistratii Curtii de Apel Bucuresti, relateazaB1 TV. Judecatorii nu au stabilit ora la care va fi data sentinta, insa o vor da.

Dan Voiculescu va afla ziua sentintei in dosarul ICA

Emotii pentru Dan Voiculescu, care afla joi ziua sentintei in dosarul ICA. Curtea de Apel Bucuresti va anunta termenul la care va da verdictul in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari.

Traian Basescu, despre procesul ICA: Nu am vazut pe nimeni in strada pentru Dan Voiculescu, nu exista presiune publica in dosarul ICA (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, in emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata de B1 TV, ca nu a vazut pe nimeni in strada pentru Dan Voiculescu, prin urmare nu crede ca se poate vorbi despre.

Dosarul ICA. Judecatorii au anuntat ca vineri vor da o sentinta finala in dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de spalare de bani

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au anuntat ca vineri vor da sentinta finala in dosarul ICA in care Dan Voiculescu este acuzat de spalare de bani. Avocatii apararii si procurorul vor depune astazi la dosar concluziile finale in scris. De altfel, aparatorul lui Dan Voiculescu, Gheorghita Mateut, a depus deja aceste documente, insa el contesta timpul scurt in care judecatorii vor pronunta sentinta.

LIVE TEXT / VIDEO Zi decisiva pentru Dan Voiculescu in procesul ICA. Avocatii incerca un artificiu judiciar pentru a-l scapa pe Voiculescu de inchisoare. A treia cerere de recuzare a judecatorilor a fost respinsa de judecatori

Dezbaterile in dosarul ICA se reiau marti dimineata, de la ora 10. 00, la Curtea de Apel Bucuresti cand avocatii vor sustine pledoariile finale. Termenul de marti ar putea fi si ultimul dupa ce, in sedinta maraton de luni, procurorul DNA a cerut o pedeapsa de 10 ani de inchisoare pentru Dan Voiculescu. ------------------------Ora 11. 56: Mateut cere respingerea cererii procurorului DNA de adaugare a unei noi litere la infractiunea de spalare de bani in sarcina lui Dan Voiculescu. In plus, avocatul lui Voiculescu depune la dosar o opinie a unui alt profesor universitar, Valerian Cioclei, in sustinerea cererii lui de schimbare a incadrarii juridice a lui Voiculescu de la spalare de bani la tainuire. Astel cum e definita ea de Codul Penal, nu este alteva decat infractiune de tainuire. Se suprapune perfect pe infractiunea de tainuire, cum este prevazuta in noul Cod Penal - Mateut vezi miza artificiului judiciar la Ora 10. 45)!!! Ora 11. 33: Judecatorii au respins cererea inculpatilor de recuzare a instantei. Repetam, e a treia astfel de cerere in sedintele de ieri si de azi. Sedinta de judecata s-a reluatOra 10. 52: Judecatorii au respins cererea avocatilor privind un nou termen de judecata, pe motiv ca apararea a avut timp sa se regateasca de acum aproape o luna, cel putin. Judecatorii ii cer avocatului Mateut sa-si depuna concluziile privind schimbarea incadrarii faptei lui Dan Voiculescu, procurorul DNA urmand sa-si depuna si el concluziile in acelasi mod pentru a nu se tergiversa procesul. Ora 10. 49: Procurorul DNA, Elena Matiesescu, a cerut imediat respingerea cererii lui Voiculescu de schimbare a incadrarii Vezi miza artificiului judiciar la Ora 10. 45)Ora 10. 45: Avocatul Mateut s-a lansat in pledoarie, cerand schimbarea incadrarii pentru Dan Voiculescu de la spalare de bani la tainure. Miza e uriasa: daca judecatorii accepta schimbarea incadrarii, Voiculescu scapa de pedeapsa, pentru ca o presupusa fapta de tainure s-a prescris dejaOra 10. 38: Judecatorii au intrat si fac prezenta, Voiculescu e la toaletaOra 10:11: Mircea Badea a venit si el la sediul Curtii de Apel pentru a-si sustine patronul. Ora 9:59: Dan Voiculescu a ajuns la sediul Curtii de Apel. Le voi spune judecatorilor ca nu am niciun amestec cu spalarea de bani. In momentul in care intri intr-o astfel de batalie cu seful statului tau care are toate parghiile, serviciile secrete, lupta e greaUrmareste LIVE TEXT ziua decisiva pentru Dan Voiculescu.

LIVE TEXT / VIDEO Zi decisiva pentru Dan Voiculescu in procesul ICA. Avocatii incerca un artificiu judiciar pentru a-l scapa pe Voiculescu de inchisoare. A treia cerere de recuzare a judecatorilor

Dezbaterile in dosarul ICA se reiau marti dimineata, de la ora 10. 00, la Curtea de Apel Bucuresti cand avocatii vor sustine pledoariile finale. Termenul de marti ar putea fi si ultimul dupa ce, in sedinta maraton de luni, procurorul DNA a cerut o pedeapsa de 10 ani de inchisoare pentru Dan Voiculescu. ------------------------Ora 10. 54: Mateut contraataca si face o noua cerere de recuzare a judecatorilor, a treia la rind. Cele doua recuzari de ieri au fost respinse. Exista suspiciunea ca impartialitatea completului este afectata, doamna Presedinta, isi sustine Mateut cererea de recuzareOra 10. 52: Judecatorii au respins cererea avocatilor privind un nou termen de judecata, pe motiv ca apararea a avut timp sa se regateasca de acum aproape o luna, cel putin. Judecatorii ii cer avocatului Mateut sa-si depuna concluziile privind schimbarea incadrarii faptei lui Dan Voiculescu, procurorul DNA urmand sa-si depuna si el concluziile in acelasi mod pentru a nu se tergiversa procesul. Ora 10. 50: Monitorizare Antena 3: Justitie la comanda. Asta ii place lui Basescu sa comande, justitia si chelnerii - Felix Rache, realizatorOra 10. 49: Procurorul DNA, Elena Matiesescu, a cerut imediat respingerea cererii lui Voiculescu de schimbare a incadrarii Vezi miza artificiului judiciar la Ora 10. 45)Ora 10. 45: Avocatul Mateut s-a lansat in pledoarie, cerand schimbarea incadrarii pentru Dan Voiculescu de la spalare de bani la tainure. Miza e uriasa: daca judecatorii accepta schimbarea incadrarii, Voiculescu scapa de pedeapsa, pentru ca o presupusa fapta de tainure s-a prescris dejaOra 10. 38: Judecatorii au intrat si fac prezenta, Voiculescu e la toaletaOra 10:11: Mircea Badea a venit si el la sediul Curtii de Apel pentru a-si sustine patronul. Ora 9:59: Dan Voiculescu a ajuns la sediul Curtii de Apel. Le voi spune judecatorilor ca nu am niciun amestec cu spalarea de bani. In momentul in care intri intr-o astfel de batalie cu seful statului tau care are toate parghiile, serviciile secrete, lupta e greaUrmareste LIVE TEXT ziua decisiva pentru Dan Voiculescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )