Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, despre procesul ICA: Nu am vazut pe nimeni in strada pentru Dan Voiculescu, nu exista presiune publica in dosarul ICA (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, despre procesul ICA: Nu am vazut pe nimeni in strada pentru Dan Voiculescu, nu exista presiune publica in dosarul ICA (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, in emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata de B1 TV, ca nu a vazut pe nimeni in strada pentru Dan Voiculescu, prin urmare nu crede ca se poate vorbi despre. continuă pe B1

Traian Basescu, despre procesul ICA: Nu am vazut pe nimeni in strada pentru Dan Voiculescu (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat marti, in emisiunea Evenimentul Zilei, difuzata de B1 TV, ca nu a vazut pe nimeni in strada pentru Dan Voiculescu, prin urmare nu crede ca se poate vorbi despre.

Basescu, despre procesul lui Voiculescu: Presiunea mediatica asupra judecatorilor este in neregula

Presedintele Traian Basescu a declarat ca presiunea mediatica asupra magistratilor care judeca dosarul ICA este in neregula.

Traian Basescu despre o candidatura a Monicai Macovei la prezidentiale ca independent: Continua procesul de rupere a voturilor. E in stare de multe compromisuri/ Nu pot sa o sprijin, desi ar avea toate datele sa fie un candidat bun

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la B1TV, ca nu o va sprijini pe Monica Macovei daca aceasta va candida ca independent in alegerile prezidentiale, motivand prin faptul ca s-a angajat sa il sustina pe candidatul PMP Cristian Diaconescu, desi europarlamentarul PDL ar avea toate datele sa fie un presedinte bun. Seful statului a acuzat-o, totodata, de faptul ca a fost in stare de multe compromisuri si ca nu e corect sa continue procesul de rupere a voturilor in conditiile in care, considera Traian Basescu, in Romania cineva nu poate iesi presedinte ca independente.

Traian Basescu, despre criza din Ucraina: Suntem in stadiul trei al sanctiunilor (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei, difuzata de B1 TV, referitor la criza din Ucraina, ca s-a ajuns in cel de al teilea stadiu al sanctiunilor. Suntem.

Traian Basescu, despre propunerile pentru Buget si Cultura: in principiu le voi respinge. Poate isi retrag ei candidatura (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 Tv, ca in principiu va respinge propunerile de ministri facute de premierul Victor Ponta pentru Bug.

Avocatul lui Voiculescu cere audierea lui Ilie Sarbu, Traian Basescu si Dacian Ciolos

Avocatul lui Dan Voiculescu, Gheorghe Mateut cere audierea, in dosarul ICA, lui Ilie Sarbu, ministrul agriculturii in perioada privatizarii institutului, de asemenea a mai cerut si audierea presedintelui tarii, Traian Basescu, ca martor in acest dosar, la acea vreme Basescu fiind primarul capitalei si totodata avocatul cere audierea si lui Dacian Ciolos, nominalizat pentru un nou mandat de comisar european pe agricultura.

Traian Basescu: Sunt judecatori pentru care este nevoie de supraveghere, din cauza unor amenintari asupra familiilor lor (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 Tv, intrebat daca exista presiune asupra judecatorilor din dosarul ICA, ca exista la ora actuala ameni.

Cum comenteaza Traian Basescu candidatura Monicai Macovei la alegerile prezidentiale

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca pentru el nu este nicio surpriza ca Monica Macovei isi anunta candidatura la alegerile prezidentiale, dar si ca nu i se pare corect sa continue procesul de rupere si distribuire a voturilor.

Traian Basescu: E prea mult lichelism in spatiul public. in aceasta campanie le voi spune pe toate (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul emisiunii EvenimentulZilei, difuzata de B1 TV, ca este lichelism sa fie acuzat ca se implica in dosare, facand referire la procesul.

Traian Basescu: Indiferent cine va fi presedinte, nu va putea sa schimbe majoritatea parlamentara (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a vorbit, marti, in cadrul emisiunii Evenimentul Zilei difuzata de B1 Tv, despre posibilitatea schimbarii majoritatii guvernamentale dupa alegerile prezidentiale. Faceti.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )