Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avocatul lui Jean Padureanu vrea intreruperea executarii pedepsei din motive medicale.

România Liberă România Liberă,
Avocatul lui Jean Padureanu vrea intreruperea executarii pedepsei din motive medicale.

Avocatul lui Jean Padureanu, Ioan Cazacu, declara ca va depune in instanta o cerere de intrerupere a executarii pedepsei. Padureanu, condamnat la inchisoare in dosarul transferurilor de jucatori, sufera de probleme cardiace, potrivit Mediafax. El este foarte bolnav, are foarte multe afectiuni, unele dintre ele foarte grave, dovedite prin acte medicale, a spus Ioan Cazacu. Avocatul lui Jean Padureanu a precizat ca va solicita in fata judecatorilor efectuarea unei expertize medico-legale, . continuă pe România Liberă

Avocatul lui Jean Padureanu cere intreruperea executarii pedepsei.

Avocatul lui Jean Padureanu, Ioan Cazacu, a declarat luni, pentru Mediafax, ca vrea sa depuna in instanta o cerere de intrerupere a executarii pedepsei primite in Dosarul Transferurilor de fostul presedinte al Gloriei Bistrita, intrucat este foarte bolnav. El este foarte bolnav, are foarte multe afectiuni, unele dintre ele foarte grave, dovedite prin acte medicale, a spus Ioan Cazacu. Citeste si: Gratierea lui Gica Popescu, influentata de show-ul mediatic. Cat de realizabila .

Avocatul lui Jean Padureanu: Este foarte bolnav, voi cere intreruperea executarii pedepsei

Avocatul lui Jean Padureanu, Ioan Cazacu, a declarat luni, ca vrea sa depuna in instanta o cerere de intrerupere a executarii pedepsei primite in dosarul transferurilor de jucatori de catre fostul presedinte al Gloriei Bistrita, intrucat acesta este foarte bolnav.

Mihai Stoica vrea sa iasa din inchisoare.

Managerul clubului de fotbal Steaua, Mihai Stoica, vrea sa iasa din inchisoare. El sustine ca faptele pentru care a fost condamnat s-au prescris, conform B1 TV. Citeste si: Avocatul lui Jean Padureanu vrea intreruperea executarii pedepsei din motive medicale.

Jean Padureanu va face cerere de intrerupere a pedepsei, pe motive medicale (VIDEO)

Jean Padureanu, unul dintre cei opt condamnati in dosarul Transferurilor, este grav bolnav, iar avocatul sau va cere saptamana viitoare intreruperea pedepsei, din motive medicale. Fostul presedinte al clubului.

Jean Padureanu face cerere de intrerupere a pedepsei, pe motive medicale

Jean Padureanu va face o cerere de intrerupere a pedepsei pe motive medicale. Avocatul sau a anuntat ca asteapta insa motivarea judecatorilor pentru condamnarea de 3 ani si 4 luni de inchisoare, in dosarul.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )