Libnet.ro
UNICEF

19:00

Avocatul Poporului sesizeaza la CCR legea prin care statul decide unilateral restituirea imobilelor expropriate

Adevărul Adevărul,
Avocatul Poporului sesizeaza la CCR legea prin care statul decide unilateral restituirea imobilelor expropriate

Avocatul Poporului a sesizat joi Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) cu privire la o serie de modificari din legea exproprierilor pentru cauza de utilitate publica, care permit statului sa stabileasca unilateral restituirea catre expropriati a imobilului sau retragerea sumelor acordate sub forma de despagubire. continuă pe Adevărul

Sesizarea poporului pentru Avocatul Poporului

Pe site-ul Institutiei Avocatului Poporului a aparut comunicatul: Avocatul Poporului solicita autoritatilor competente, prin recomandari, sa ia masuri urgente pentru cresterea sigurantei participantilor la trafic ca urmare a aparitiei unor statistici potrivit carora Romania este pe primul loc in Europa la numarul de accidente grave.

Avocatul Poporului solicita Ministerului Educatiei sa asigure educatia rutiera in scoli. Ce alte ministere sunt vizate

Avocatul Poporului solicita autoritatilor competente, prin recomandari, sa ia masuri urgente pentru cresterea sigurantei participantilor la trafic, se arata intr-un comunicat, postat luni, pe Facebook.

Cod Rutier 2019. Ce se intampla cu radarele fixe si separatoarele de sens in curbe. Avocatul Poporului, cerere ferma

Cod Rutier 2019. Avocatul Poporului recomanda Guvernului Romaniei sa ia masuri radicale pentru reducerea numarului de accidente rutiere. Renate Weber recomanda montarea de radare fixe intre localitati si la intrarea in localitati, in special pe autostrazi si pe drumurile intens circulate. O alta recomandare este montarea de separatoare de sens in curbe si pe portiunile .

Avocatul Poporului solicita cresterea sigurantei participantilor la trafic

Avocatul Poporului solicita autoritatilor competente sa ia masuri urgente pentru cresterea sigurantei participantilor la trafic, Romania fiind pe primul loc in Europa la numarul de accidente rutiere grave.

Avocatul Poporului intervine in legislatia rutiera. Vrea radare fixe si marcaje duble pe sosele!

Avocatul Poporului propune o serie de modificari in legislatia rutiera si cere montarea de radare fi.

Schimbarea din Google Maps: o sa ai functia prin care esti anonim

In urma cu cateva luni, Google a promis ca introduce in Maps o functionalitate prin care sa nu mai fii la fel de monitorizat. Asta dupa ce mai toate produsele sale au un mod similar. Acum a.

Parlamentul European va vota joi o rezolutie prin care condamna Pactul Ribbentrop-Molotov Dezbateri cu scandal

Parlamentul European va vota, joi, adoptarea unei rezolutii prin care UE condamna Pactul Ribbentrop-Molotov incheiat intre Uniunea Sovietica si Germania nazista, semnat la 23 august 1939. in documentul obtinut de Mediafax sunt invitate toate statele membre ale UE sa analizeze clar crimele si agresiunile savarsite de regimurile comuniste totalitare, precum si crimele si agresiunile regimurilor naziste. Scandal la dezbaterile din PE Eurodeputat grec: Condamnarea da posibilitatea scoaterii in afara legii a partidelor comuniste Traian Basescu: Romania traieste si astazi dupa vointa lui Hitler si Stalin.

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Gaspeco L and D preia Panebo Gaz

Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia prin care Gaspeco L and D SA preia compania Panebo Gaz SRL, pentru a stabili compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal, si va emite o decizie in termenele prevazute de lege, informeaza autoritatea pentru concurenta printr-un comunicat remis ieri.

Senatul a adoptat tacit proiectul prin care soferii pot alege perioada de suspendare a permisului

Senatul a adoptat tacit, luni, initiativa legislativa prin care soferii pot alege perioada de suspendare a permisului auto, potrivit faptei contraventionale pe care a savarsit-o, intr-un interval de un an de la data contraventiei.

Parca ar fi blestemata. Dramele prin care a trecut Natasa Raab, Coana Chiva din reclame, in afara de moartea sotului

Din pacate, vestea ca sotul i-a murit nu este singura incercare grea de care a avut parte Natasa Raab. Coana Chiva din reclame a tot incercat sa fie pozitiva si sa mearga mai departe, dar a avut de trecut peste cateva evenimente extraordinar de triste de-a lungul vietii. Care sunt dramele care au testat-o de-a .

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )