Libnet.ro
UNICEF

10:00

Avril Lavigne si Chad Kroeger vor lansa clipul piesei Let Me Go pe 15 octombrie! Vezi aici un scurt teaser!

Devorator Monden Devorator Monden,
Avril Lavigne si Chad Kroeger vor lansa clipul piesei Let Me Go pe 15 octombrie! Vezi aici un scurt teaser!

Duetul celor doi soti, inclus pe cel de-al cincilea album al lui Avril Lavigne, va fi de maine un single cu acte in regula care va beneficia de un clip oficial. Let Me Go a fost dezvaluit publicului pe sapte octombrie si iata ca la aproximativ o saptamana diferenta fanii celor doi artisti se vor . continuă pe Devorator Monden

The Wanted vor lansa clipul piesei Show Me Love (America) pe 13 octombrie!

Da, ati citit bine! Maine, 13 octombrie, va avea premiera clipul celui mai nou single al formatiei The Wanted, intitulat Show Me Love America), extras de pe viitorul album al grupului, Word Of Mouth, care va fi lansat pe patru noiembrie. Clipul va fi difuzat in premiera pe un post de televiziune britanic maine de .

Bruno Mars va lansa clipul piesei Gorilla pe 14 octombrie! Vezi aici un scurt teaser!

Anuntul, care a creat valva in randul fanilor artistului, a fost facut chiar de catre Bruno Mars pe contul sau de Twitter. Astfel luni, 14 octombrie, vom avea ocazia sa ne delectam cu clipul single-ului Gorilla, al patrulea extras per total de pe ultimul album al cantaretului, Unorthodox Jukebox. Lunea aceasta o fac! GorillaMusicVideo, a .

The Wanted ne incanta cu clipul piesei Show Me Love (America)!

Clipul in alb-negru, regizat de catre Frank Borin, a avut premiera ieri, 13 septembrie, pe un post de televiziune britanic. Show Me Love America) reprezinta cel de-al cincilea single extras de pe albumul Word Of Mouth pe care baietii il vor lansa pe patru noiembrie. In cadrul clipului de patru minute putem vedea un cuplu .

Redfoo o ia razna in clipul piesei Lets Get Ridiculous! Vezi aici un scurt teaser!

Nu mai avem de asteptat foarte mult timp pana cand fostul membru LMFAO isi va lansa clipul single-ului de debut solo, intitulat Lets Get Ridiculous. Conform teaserului pe care il veti putea urmari si voi mai jos, premiera videoclipului va avea loc saptamana aceasta, neprecizandu-se insa o data exacta. Va era dor de clipurile in .

Pusha T si Future au lansat clipul piesei Pain!

Dupa ce acum cateva zile Pusha T ne prezenta clipul celui mai nou single al sau, Sweet Serenade in colaborare cu Chris Brown, artistul revine si ne ofera videoclipul primului sau single oficial, intitulat Pain, extras de pe albumul de debut My Name Is My Name. Clipul piesei, in colaborare cu rapperul Future, este realizat .

Afrojack si Spree Wilson prezinta clipul piesei The Spark!

Dupa ce la inceputul acestei luni DJ-ul/producatorul olandez prezenta lumii intregi noul sau single, iata ca la aproximativ doua saptamani diferenta avem parte si de clipul oficial al acestuia. The Spark, in colaborare cu cantaretul american Spree Wilson, este primul single oficial extras de pe albumul de debut al lui Afrojack care este asteptat sa .

Janelle Monae si Miguel ne prezinta clipul piesei PrimeTime!

Cel de-al treilea single de pe ultimul album al cantaretei, intitulat The Electric Lady, beneficiaza acum si de un clip oficial, romantic, senzual si destul de sexy pe alocuri am spune noi. PrimeTime este o piesa in colaborare cu Miguel. Janelle Monae joaca in clipul de inspiratie SF rolul unei chelnerite dintr-un club de noapte .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )