Libnet.ro
UNICEF

13:45

A avut brate false bodyguardul lui Donald Trump la inaugurare? Pozele care au ridicat multe semne de intrebare in mediul virtual (FOTO)

B1 B1,
A avut brate false bodyguardul lui Donald Trump la inaugurare? Pozele care au ridicat multe semne de intrebare in mediul virtual (FOTO)

Dupa ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite de vineri, numerosi membri din lumea militara sau a fortelor de ordine au semnal un comportament suspect la unul. continuă pe B1

Proteste masive impotriva lui Donald Trump chiar inainte de inaugurare: incaierari violente cu fortele de ordine (VIDEO)

Vineri seara va avea loc in Washington ceremonia de investire a lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Un numar urias de persoane s-au deplasat in Washington pentru a asista.

FOTO Liviu Dragnea si Sorin Grindeanu au participat la o cina in format restrans cu Donald Trump

Liviu Dragnea si premierul Sorin Grindeanu au participat la o cina alaturi de presedintele ales al Statelor Unite, Donald Trump, anunta liderul PSD intr-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, liderul PSD si presedintele Camerei Deputatilor, se afla in State Unite pentru a participa la ceremonia de inaugurare a mandatului presedintelui Donald Trump.

Biletul la ceremonia de investire a lui Donald Trump, unde merge seful PSD, costa intre 100.000 si un milion de dolari. Cine este Elliot Broidy, afaceristul corupt care l-a invitat pe Dragnea in America |Cel mai citit articol al saptamanii

Elliott Broidy, cel care i-a chemat pe Dragnea si Grindeanu in SUA, este un controversat vicepresedinte al comitetului care se ocupa de ceremoniile de inaugurare a noului presedinte al SUA, Donald Trump.

Regizorul Bobby Paunescu sustine ca Romania ar putea avea de castigat de pe urma alegerii lui Donald Trump ca presedinte al SUA (VIDEO)

Printre personalitatile prezente la ceremonia de inaugurare a lui Donald Trump s-au numarat si romani. Invitat a fost si regizorul Bobby Paunescu. Acesta a sustinut ca Romania ar putea avea de.

Principalele teme abordate de Donald Trump in discursul sau de investire

Discursul de investire rostit de Donald Trump a avut cinci teme majore, scrie The Guardian, care le prezinta si le comenteaza pe scurt.

Donald Trump il va primi pe presedintele Mexicului la Casa Alba. Trump ameninta ca vrea sa ridice un gard la frontiera comuna

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, il va primi pe omologul sau mexican, Enrique Pena Nieto, pe 31 ianuarie la Casa Alba.

Cum si unde i-a fost prezentata Melania lui Donald Trump. Ce fel de prima-doamna va fi Melania Trump

Paolo Zampoli, fostul impresar al Melaniei Trump si prieten cu Donald Trump, a povestit, pentru Qmagazine, momentul in care presedintele SUA a intalnit-o pentru prima data pe actuala sa sotie. Desi insotit de o femeie, Trump a fost fascaninat de Melania Trump de la prima vedere, urmand ca doar la cateva saptamani sa devina un cuplu.

ZECI de persoane au fost RETINUTE in urma protestelor violente impotriva lui DONALD TRUMP

Incidente violente in ziua investirii lui Donald Trump in functia de presedinte al Statelor Unite. Peste 250. 000 de oameni au iesit in strada pentru a protesta fata de politicile lui Trump.

NARCISIST, DEZAGREABIL si AGRESIV: Afla PORTRETUL PSIHOLOGIC al lui Donald Trump!

Donald Trump devine Presedintele cu numarul 45 al Statelor Unite. Narcisist, dezagreabil si agresiv, Trump nu lasa pe nimeni indiferent. Cum se explica aceste trasaturi de caracter si ce riscuri sunt cu Trump.

Donald Trump devine, astazi, al 45-lea presedinte al SUA

ACTUALIZARE 11:44 Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump Oficialii rusi saluta investirea in functie a lui Donald Trump ca startul a ceea ce spera sa fie o perioada de relatii mai bune cu Statele Unite, relateaza Associated Press. ----- Presedintele ales al SUA, Donald Trump, va deveni, astazi, presedinte in exercitiu, dupa ce va depune juramantul in cadrul unei ceremonii ce se va desfasura in fata Capitoliului.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3316 seconds )