Libnet.ro
UNICEF

01:05

Azi se vand ultimele bilete pentru Romania Grecia: de unde au aparut tichetele si cum poti cumpara unul

Adevărul Adevărul,
Azi se vand ultimele bilete pentru Romania Grecia: de unde au aparut tichetele si cum poti cumpara unul

Initial, s-a spus ca cele 40. 000 de bilete pentru partida-retur marti, 19 noiembrie, ora 21. 00, Antena 1) s-au epuizat in trei zile. Azi, insa, Federatia Romana de Fotbal FRF) le-a dat o veste excelenta suporterilor. continuă pe Adevărul

Ultimele bilete la Romania-Grecia puse la vanzare

Federatia Romana de Fotbal scoate la vanzare azi ultimele 2. 363 de bilete la partida Romania - Grecia din 19 noiembrie. Acestea vor putea fi achizitionate exclusiv online.

BREAKING NEWS Azi se vand ultimele 2.363 de bilete pentru meciul Romania Grecia: de unde au aparut tichetele si cum poti cumpara unul

Initial, s-a spus ca cele 40. 000 de bilete pentru partida-retur marti, 19 noiembrie, ora 21. 00, Antena 1) s-au epuizat in trei zile. Azi insa, Federatia Romana de Fotbal FRF) le-a dat o veste excelenta suporterilor.

Azi se vand ultimele 2.363 de bilete pentru meciul Romania Grecia: de unde au aparut tichetele si cum poti cumpara unul

Initial, s-a spus ca cele 40. 000 de bilete pentru partida-retur marti, 19 noiembrie, ora 21. 00, Antena 1) s-au epuizat in trei zile. Azi insa, Federatia Romana de Fotbal FRF) le-a dat o veste excelenta suporterilor.

FRF a scos la vanzare ultimele 2.300 de bilete disponibile pentru partida Romania-Grecia. Tichetele pot fi cumparate doar online

Federatia Romaniei de Fotbal a scos la vanzare, marti, cu incepere de la ora 17:00, ultimele bilete pentru partida retur din play-off-ul Cupei Mondiale,Romania - Grecia. La meciul care se va disputa marti,.

Vlad Chiriches se sacrifica total pentru Romania

Vlad Chiriches risca totul pentru a fi prezent pe teren la returul barajului Romania - Grecia, de pe 19 noiembrie, de la Bucuresti. El a anuntat luni seara ca este gata sa isi amane operatia la nas pentru a fi prezent in returul cu Grecia de pe Arena Nationala, un retur de foc in care echipa Romaniei va forta calificarea la o Cupa Mondiala dupa o absenta de 16 ani.

Adrian Nastase: Traian Basescu a transformat FMI intr-un camatar pentru Romania

Fostul presedinte PSD Adrian Nastase a declarat, sambata, ca seful statului, Traian Basescu, a transformat FMI intr-un camatar pentru Romania prin faptul ca a imprumutat 20 de miliarde de dolari de la.

Romania - Grecia: Marti se pun in vanzare ultimele 2.363 de bilete

Ultimele 2. 363 de bilete de intrare la meciul Romania - Grecia baraj de calificare la Campionatul Mondial de fotbal din 2014) vor fi scoase la vanzare marti, 12 noiembrie, de la ora 17:00, exclusiv on-line, informeaza frf. ro.

Ponta, la listarea Romgaz la Londra: E un moment istoric pentru Romania; anul viitor urmeaza Hidroelectrica si Electrica

Primul-ministru Victor Ponta a deschis marti sedinta Bursei din Londra, in prima zi de listare a societatii romanesti Romgaz, context in care a subliniat ca pentru Romania este un moment istoric, avand in vedere ca este prima data cand o companie de stat este listata in cadrul unei asemenea operatiuni internationale, informeaza Agerpres.

Nastase prinde curaj: Basescu a transformat FMI in camatar pentru Romania

Fostul presedinte PSD Adrian Nastase a declarat, ca seful statului, Traian Basescu, a transformat FMI intr-un camatar pentru Romania prin faptul ca a imprumutat 20 de miliarde de dolari de la FMI, iar datoria externa a crescut de aproape.

Ion Iliescu, absent de la Consiliul National al PSD din motive de sanatate, le-a transmis un mesaj colegilor sai: Pentru Romania ar fi un lucru bun daca USL ar functiona pana la alegerile parlamentare din 2016

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca pentru Romania si pentru romani ar fi un lucru foarte bun daca USL ar functiona pana la alegerile parlamentare din 2016: Pentru Romania si pentru romani ar fi un lucru foarte bun daca USL ar functiona pana la termenul propus, adica pana la alegerile parlamentare din 2016. Orgoliile si micile razboaie personale nu isi au nici locul, nici sensul in USL. Razboiul declaratiilor este si el inutil, nedorit. Avem niste raspunderi fata de romani si trebuie sa ni le asumam cu toata responsabilitatea, a subliniat Iliescu, in mesajul sau cu prilejul Consiliului National al PSD.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )