Libnet.ro
UNICEF

07:30

Vlad Chiriches se sacrifica total pentru Romania

Online Sport Online Sport,
Vlad Chiriches se sacrifica total pentru Romania

Vlad Chiriches risca totul pentru a fi prezent pe teren la returul barajului Romania - Grecia, de pe 19 noiembrie, de la Bucuresti. El a anuntat luni seara ca este gata sa isi amane operatia la nas pentru a fi prezent in returul cu Grecia de pe Arena Nationala, un retur de foc in care echipa Romaniei va forta calificarea la o Cupa Mondiala dupa o absenta de 16 ani. continuă pe Online Sport

Vlad Chiriches, omul meciului desi a jucat o singura repriza. VIDEO: faza pentru care a primit voturile

Vlad Chiriches a iesit din nou omul meciului pe siteul oficial al lui Tottenham, dupa meciul de duminica jucat contra celor de la Newcastle United.

Vlad Chiriches, omul meciului desi a jucat o singura repriza

Vlad Chiriches a iesit din nou omul meciului pe siteul oficial al lui Tottenham, dupa meciul de duminica jucat contra celor de la Newcastle United.

VIDEO Vlad Chiriches e in pericol sa rateze barajul cu Grecia. Fundasul si-a spart nasul la ultimul meci al lui Tottenham

Vlad Chiriches a parasit terenul accidentat in timpul meciului Tottenham Hotspur - Newcastle United, disputat duminica si pierdut de echipa sa cu scorul de 1-0.

Premiere League/ Tottenham vs Newcastle: Vlad Chiriches, schimbat la pauza din cauza unei accidentari

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches a fost schimbat la pauza meciului Tottenham-Newcastle, din cauza unei accidentari care pare destul de serioasa. Romanul a parasit terenul cu fata plina de sange, dupa un contact dur cu un adversar, la o faza de joc, cu un minut inainte de terminarea primelor 45 de minute ale partidei.

Premiere League: Tottenham - Newcastle 0-1/ Vlad Chiriches, schimbat la pauza din cauza unei accidentari

Capitanul echipei nationale de fotbal a Romaniei, Vlad Chiriches a fost schimbat la pauza meciului Tottenham-Newcastle, 0-1) din cauza unei accidentari care pare destul de serioasa. Romanul a parasit terenul cu fata plina de sange, dupa un contact dur cu un adversar, la o faza de joc, cu un minut inainte de terminarea primelor 45 de minute ale partidei.

Ion Iliescu, absent de la Consiliul National al PSD din motive de sanatate, le-a transmis un mesaj colegilor sai: Pentru Romania ar fi un lucru bun daca USL ar functiona pana la alegerile parlamentare din 2016

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, considera ca pentru Romania si pentru romani ar fi un lucru foarte bun daca USL ar functiona pana la alegerile parlamentare din 2016: Pentru Romania si pentru romani ar fi un lucru foarte bun daca USL ar functiona pana la termenul propus, adica pana la alegerile parlamentare din 2016. Orgoliile si micile razboaie personale nu isi au nici locul, nici sensul in USL. Razboiul declaratiilor este si el inutil, nedorit. Avem niste raspunderi fata de romani si trebuie sa ni le asumam cu toata responsabilitatea, a subliniat Iliescu, in mesajul sau cu prilejul Consiliului National al PSD.

Ponta, la listarea Romgaz la Londra: E un moment istoric pentru Romania; anul viitor urmeaza Hidroelectrica si Electrica

Primul-ministru Victor Ponta a deschis marti sedinta Bursei din Londra, in prima zi de listare a societatii romanesti Romgaz, context in care a subliniat ca pentru Romania este un moment istoric, avand in vedere ca este prima data cand o companie de stat este listata in cadrul unei asemenea operatiuni internationale, informeaza Agerpres.

Nastase prinde curaj: Basescu a transformat FMI in camatar pentru Romania

Fostul presedinte PSD Adrian Nastase a declarat, ca seful statului, Traian Basescu, a transformat FMI intr-un camatar pentru Romania prin faptul ca a imprumutat 20 de miliarde de dolari de la FMI, iar datoria externa a crescut de aproape.

Adrian Nastase: Traian Basescu a transformat FMI intr-un camatar pentru Romania

Fostul presedinte PSD Adrian Nastase a declarat, sambata, ca seful statului, Traian Basescu, a transformat FMI intr-un camatar pentru Romania prin faptul ca a imprumutat 20 de miliarde de dolari de la.

Nastase: Basescu a transformat FMI in camatar pentru Romania.

Fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, a declarat, sambata, ca Traian Basescu, a transformat FMI intr-un camatar pentru Romania prin faptul ca a imprumutat 20 de miliarde de dolari de la FMI, iar datoria externa a crescut de aproape cinci ori in mandatele sale. Citeste si: Nastase: USL a intrat in zodia casatoriei din interes Si eu cred ca trebuie raspuns in razboiul de gherila pe care l-a impus Traian Basescu Romaniei. Am aflat aseara de la Traian Basescu ca ar fi trebuit negociat in .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2584 seconds )