Libnet.ro
UNICEF

14:30

BACALAUREAT 2013. 112 candidati, eliminati, miercuri, din examen.

România Liberă România Liberă,
BACALAUREAT 2013. 112 candidati, eliminati, miercuri, din examen.

Incercarea de a copia la bacalaureat a dus, miercuri, la eliminarea altor 112 de candidati, care sustineau proba obligatorie a profilului, in conditiile in care o ancheta este in desfasurare privind tentativa de frauda la Liceul Dimitrei Bolintineanu din Capitala, informeaza Mediafax. Potrivit Ministerului Educatiei Nationale MEN), la proba obligatorie a profilului au participat 160. 499 de absolventi de clasa a XII-a. Din totalul celor prezenti, 112 au fost eliminati pentru ca au copiat sau . continuă pe România Liberă

Bacalaureat 2013. Perlele candidatilor au inceput la iesirea din examen: Ne-a dat ceva cu un negru, habar nu am, ca n-am citit decat primul subiect. Da un 7 iau

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni, 1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Unii candidati au avut versiuni uluitoare despre examenul de Bac de azi: fie n-au citit decat primul subiect, fie au scris ceva sinonime, fie chiar au intarziat trei ore la examen.

Bacalaureat 2013 Perlele candidatilor au inceput la iesirea din examen: Ne-a dat ceva cu un negru, habar nu am, ca n-am citit decat primul subiect. Da un 7 iau

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Unii candidati au avut versiuni uluitoare despre examenul de Bac de azi: fie n-au citit decat primul subiect, fie au scris ceva sinonime, fie chiar au intarziat trei ore la examen.

BACALAUREAT 2013. Vezi rata de promovabilitate la examen din ultimii 10 ani. Pentru prima oara in ISTORIE se intampla asta

BACALAUREAT2013: Pentru prima data in istoria Bacalaureatului din Romania, in acest an, elevii primesc subiecte diferite la Limba si literatura romana, in functie de profilul urmat la liceu. Ministerul a.

BACALAUREAT 2013 Aproape 4.700 de elevi de la Olt sustin astazi probele la Istorie si Matematica pentru Bacalaureat

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri - 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

REZOLVARE SUBIECTE BAC 2013 Doi candidati din Arad au fost eliminati din examen

Absolventii clasei a XII-a au sustinut luni,1 iulie, proba scrisa la Limba si Literatura Romana, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro va publica, luni, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

BAC 2013 Sapte candidati la bacalaureat de la Liceul Bolintineanu, eliminati in urma probei de limba romana

Sapte candidati la bacalaureat de la Liceul Dimitrie Bolintineanu din Capitala au fost eliminati din examen, dupa ce asupra lor au fost gasite dovezi care indica tentativa de frauda la proba de limba si literatura romana, sustinuta luni, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, transmite Mediafax.

BACALAUREAT 2013. Constanta. 29 de candidati, eliminati de la proba obligatorie de profil.

Un numar de 29 de candidati din judetul Constanta au fost eliminati, miercuri, de la proba obligatorie de profil a examenului de bacalaureat dupa ce au fost prinsi avand telefoane mobile sau incercand sa copieze, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Scolar Judetean ISJ) Constanta, 6. 574 de absolventi de liceu din judet au sustinut, miercuri, proba scrisa obligatorie a profilului, matematica sau istorie, 29 de candidati fiind eliminati pentru frauda si tentativa de .

BAC 2013 Sapte candidati de la Liceul Bolintineanu, eliminati in urma probei de limba romana

Sapte candidati la bacalureat de la Liceul Dimitrie Bolintineanu au fost eliminati din examen, dupa ce asupra lor au fost gasite dovezi care indica tentativa de frauda la proba de limba si literatura romana, sustinuta luni, informeaza Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, transmite Mediafax.

BACALAUREAT 2013 Doi elevi din judetul Vaslui eliminati din sala la prima proba

Subiectele la prima proba a examenzlzu de Bacalaureat din acest an a creat controverse in randul candidatilor, mai ales celor care au terminat un profil real, deoarece acestia le-au catalogat ca fiind dificile, facand referire, in mod special, la subiectul cu numarul trei. Din pacate, doi dintre elevi au incercat sa triseze pentru a rezolva aceste subiecte, ei fiind eliminati din examen, dupa ce au fost prinsi cu telefoane si casti asupra lor.

BACALAUREAT 2013 Campioana mondiala la karate din Ploiesti: Am invatat mult pentru Bacalaureat, iar dupa examen plec din Romania

Absolventii clasei a XII-a sustin miercuri, 3 iulie, proba scrisa la Istorie sau proba scrisa la Matematica, la examenul de Bacalaureat 2013. Adevarul. ro publica, miercuri, rezolvarea subiectelor la Bac 2013, pe care le va rezolva si dezbate impreuna cu profesori si candidati la examenul de maturitate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2261 seconds )