Libnet.ro
UNICEF

22:45

Bacau: Mai multe bombe in stare de functionare, gasite de pompierii care incercau sa stinga un incendiu de padure

B1 B1,
Bacau: Mai multe bombe in stare de functionare, gasite de pompierii care incercau sa stinga un incendiu de padure

Pompierii din judetul Bacau au fost surprinsi sa descopere in timpul unei interventii la un incendiu de padure mai multe bombe, acestea explodand din cauza focului, relateaza Mediafax. Elementele de munitie in. continuă pe B1

Atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite

Un kamikaze s-a detonat, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Potrivit AFP, mai multe persoane au fost ranite. Mai multe bucati din cladirea sectiei de politie din districtul Sultangazi din Istanbul au.

Structura anului scolar 2012-2013: Saptamana Scoala Altfel este inlocuita de saptamana Sa stii mai multe, sa fii mai bun!

Ministerul Educatiei a publicat pe edu. ro ordinul privind structura anului scolar, modificand astfel structura anuntata in luna aprilie. Anul scolar 2012-2013 va avea 36 de saptamani de cursuri, insumand 178 de zile lucratoare. O noutate o reprezinta renuntarea la saptamana Scoala Altfel si inlocuirea ei cu programul Sa stii mai multe, sa fii mai bun! care se va desfasura in perioada 1 - 5 aprilie 2013. Vezi cand sunt stabilite vacantele si cand se sustin tezeleAbsentele elevilor de la programul Sa stii mai multe, sa fii mai bun! vor fi inregistrate in catalog la rubrica Purtare .

China: Guvernul a anuntat mai multe masuri pentru stimularea exporturilor

China a anuntat miercuri mai multe masuri in scopul de a sustine exporturile, dupa ce cresterea acestora s-a diminuat in acest an pe fondul dificultilor de pe pietele sale principale, in special din Europa, relateaza AFP.

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Mai multe persoane au fost ranite. Una dintre ele ar fi murit

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime si-ar fi pierdut.

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Un politist a murit, mai multe persoane au fost ranite

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime, un politist, si-ar.

Un kamikaze s-a detonat in fata unui comisariat din Istanbul, mai multe persoane sunt ranite

Un kamikaze s-a detonat marti in fata unui comisariat de la periferia Istanbulului, ranind mai multe persoane, printre care si politisti, anunta televiziunea privata NTV, citata de AFP. Vom reveni cu amanunte.

CFR reduce pretul la biletele de tren pe mai multe linii

CFR Calatori reduce incepand de astazi reduceri intre 30% si 50 % din tariful integral de calatorie, pentru mai multe trenuri, anunta intr-un comunicat de presa.

Alerta langa resedinta ambasadorului SUA. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate

Alerta langa resredinta ambasadorului SUA. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate. Angajatii ISU lucreaza la deblocarea situatiei. Doua benzi de circulatie au fost inchise. Stire in curs de.

Mai multe hoteluri de pe Litoral vor introduce in oferta pachetele de vacanta All Inclusive

Acestea s-au bucurat de un real succes in vara 2012 Sezonul estival 2012 a fost cel mai bun din ultimii patru ani, datorita programelor speciale lansate de Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) si hotelieri si datorita suitei de evenimente atrase si derulate in permanenta in toate statiunile de pe Litoral, potrivit participantilor la Bursa Litoral-Delta Dunarii 2013 - cel mai important eveniment de contractare a bazei hoteliere de pe Litoral si din Delta Dunarii pentru sezonul 2013.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )