Libnet.ro
UNICEF

15:01

Atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite

B1 B1,
Atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite

Un kamikaze s-a detonat, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Potrivit AFP, mai multe persoane au fost ranite. Mai multe bucati din cladirea sectiei de politie din districtul Sultangazi din Istanbul au. continuă pe B1

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Mai multe persoane au fost ranite. Una dintre ele ar fi murit

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime si-ar fi pierdut.

Posibil atac kamikaze in fata unui comisariat din Istanbul: Un politist a murit, mai multe persoane au fost ranite

O explozie a avut loc, marti, in fata unui comisariat din Istanbul. Mai multe persoane au fost ranite in urma incidentului si, potrivit BBC, care citeaza presa locala, una dintre victime, un politist, si-ar.

Un kamikaze s-a detonat in fata unui comisariat din Istanbul, mai multe persoane sunt ranite

Un kamikaze s-a detonat marti in fata unui comisariat de la periferia Istanbulului, ranind mai multe persoane, printre care si politisti, anunta televiziunea privata NTV, citata de AFP. Vom reveni cu amanunte.

Atac cibernetic asupra GoDaddy, una dintre cele mai mari companii de web hosting

Un hacker a anuntat, luni, pe Twitter, ca este responsabil de atacul asupra firmei de web hosting GoDaddy, care se ocupa de gazduirea a milioane de site-uri din intreaga lume, scrie AFP. AnonymousOwn3r a scris un.

Faze tari: INSULA MISTERIOASA care ascunde o arma extraterestra: Presedintele SUA incercat sa o fure; Doi tineri fac sex in fata unui celebru magazin de haine fara sa le pese de trecatori;Un lautar a chemat pompierii ca a ramas blocat in casa cu o prostit

Solicitare la Rutiera: Ma duc la petrecere. Cand ma intorc sa nu ma opreasca nimeni! Unul din martorii audiati in dosarul Rutiera a sustinut ca i-a cerut unui agent sa nu fie oprit in trafic. Imagini XXX care au scapat cenzurii in filmele sovietice. Cenzura sovietica a lasat libere si cateva scene de sex in filmele din anii 60-70. Site-ul englishrussia. com a fost prin arhive si a descoperit imaginile cenzurate.

Recompensa de 60.000 lire pentru prinderea unui CRIMINAL din Marea Britanie.

Politia din Marea Britanie ofera 60. 000 lire sterline oricui va furniza informatii despre o crima extrem de violenta petrecuta in Anglia in 2009, al carei autor a ramas necunoscut, se arata intr-un comunicat al Ambasadei Marii Britanii, remis redactiei. Intrucat nu au reusit sa il identifice pe ucigasul omului de afaceri Alan Wood, politistii englezi au apelat la presa internationala: mai intai, la jurnalistii din Tarile Baltice si din Albania, acum la cei din Romania si Bulgaria. De .

Bucati din plafonul din rigips al unui mall din Arad s-au prabusit. Nu au fost inregistrate victime

Bucati din plafonul din rigips al unui mall din Arad s-au prabusit, sambata, pe o suprafata de cateva sute de metri patrati, martorii anuntand la 112 incidentul, in urma caruia nu ar fi inregistrate.

Tavanul unui mall din Arad s-a prabusit. Din fericire, nimeni nu a fost prins sub daramaturi

O tragedie a fost la un pas sa se intample intr-un mall din Arad in aceasta dimineata. Un tavan al cladiriii s-a prabusit pur si simplu, si doar o minune a facut ca nimeni sa nu fie prins sub.

ştiri de la B1

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2657 seconds )