Libnet.ro
UNICEF

01:05

Badalau Vicepresedinte

Libnet Ro
Niculae Badalau, acuzat de dare de mita si trafic de influenta, ramane in arest preventiv. Decizia Curtii de Apel este definitiva

Niculae Badalau, acuzat de dare de mita si trafic de influenta, ramane in arest preventiv. Decizia Curtii de Apel este definitiva

Niculae Badalau va ramane in arest preventiv, a decis Curtea de Apel Bucuresti, care a respins luni contestatia formulata de fostul vicepresedinte de la Curtea Conturi, arata minuta de sedinta, potrivit G4Media. ro. Niculae Badalau ramane in arest preventiv .

Niculae Badalau, trimis in judecata pentru trafic de influenta si dare de mita

Fostul vicepresedinte al Curtii de Conturi a Romaniei, Niculae Badalau a fost trimis in judecata pentru trafic de influenta si dare de mita in forma continuata, potrivit unui comunicat transmis vineri de Directia Nationala Anticoruptie DNA).

Niculae Badalau, arestat preventiv, a fost revocat de Parlament de la Curtea de Conturi (VIDEO)

Parlamentul a votat pentru revocarea lui Niculae Badalau din functia de vicepresedinte al Autoritatii de Audit din cadrul Curtii de Conturi, luni, in contextul in care fostul parlamentar a fost arestat preventiv pentru dare de mita si trafic de influenta. Pe 27 noiembrie, Directia Nationala Anticoruptie a anuntat ca Niculae Badalau a fost retinut si este acuzat de dare de mita, in forma continuata, si trafic de influenta. in ziua urmatoare, oficialul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Parlamentul a votat pentru revocarea din functie a lui Niculae Badalau de la Curtea de Conturi

Camera Deputatilor si Senatul au votat in plenul reunit pentru revocarea lui Niculae Badalau din functia de consilier al Curtii de Conturi si vicepresedinte al Autoritatii de audit.

Parlamentul a votat revocarea lui Niculae Badalau din functia de vicepresedinte la Curtea de Conturi

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului a votat revocarea din functia de vicepresedinte la Curtea de Conturi a lui Niculae Badalau.

Parlamentul l-a revocat pe Niculae Badalau de la Curtea de Conturi

Parlamentul a decis, luni, cu 308 voturi pentru si o abtinere, revocarea lui Niculae Badalau din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi a Romaniei.

Parlamentul voteaza revocarea lui Badalau de la Curtea de Conturi

Parlamentul va vota, luni, 5 decembrie 2022, revocarea lui Badalau din functia de vicepresedinte la Curtea de Conturi. Luni dimineata, Comisiile reunite de Buget Finante din Parlament au votat, in unanimitate, in favoarea destituirii lui Niculae Badalau. Decizia privind revocarea de la Curtea de Conturi intervine dupa ce, la 27 noiembrie 2022, Badalau a .

Comisiile de buget - raport favorabil revocarii lui Nicolae Badalau de la Curtea de Conturi

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au avizat favorabil, astazi, in unanimitate, revocarea lui Niculae Badalau din functia de consilier al Curtii de Conturi si vicepresedinte al Autoritatii de audit.

Plenul Camerei Deputatilor si Senatului vor vota revocarea lui Badalau din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi

Comisiile de buget-finante au termen pana luni, ora 12,00, sa intocmeasca raportul cu privire la revocarea lui Niculae Badalau din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, acesta fiind arestat preventiv in urma unei anchete a DNA, transmite.

Parlamentul voteaza revocarea din functie a lui Niculae Badalau de la Curtea de Conturi

Camera Deputatilor si Senatul se reunesc in sedinta comuna, luni, privind revocarea din functia de vicepresedinte al Autoritatii de Audit a Curtii de Conturi a lui Niculae Badalau, dupa ce fostul parlamentar PSD a fost arestat sub acuzatiile de luare de mita si trafic de influenta, potrivit g4media. ro. Parlamentul voteaza luni revocarea din functie a lui Niculae Badalau .

Comisiile de buget trebuie sa dea raport cu privire la revocarea din functia de la CCR a lui Niculae Badalau

Comisiile de buget-finante au termen pana astazi, ora 12:00, sa intocmeasca raportul cu privire la revocarea lui Niculae Badalau din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, acesta fiind arestat preventiv in urma unei anchete a DNA.

Comisiile parlamentare, raport pentru revocarea lui Badalau, pana luni

Comisiile din Parlament sunt asteptate sa dea un raport, pana luni, dupa ce Birourile Permanente Reunite au decis declansarea revocarii din functia de vicepresedinte a lui Badalau la Curtea de Conturi. Raportul va fi votat luni in plen.

Niculae Badalau, demis de la Curtea de Conturi. Parlamentul a decis

Partidul Social Democrat a anuntat, marti, ca a fost declansata procedura rapida pentru revocarea lui Niculae Badalau din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, dupa ce a fost.

Revocarea lui Badalau, votata luni in Parlament

Conducerea Parlamentului a decis, marti, sa dea un termen pentru raport pana luni, la ora 12. 00, in comisiile reunite buget finante, iar plenul comun se va intruni de la ora 14. 00, pentru a vota cererile depuse de PSD si USR privind revocarea din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi a lui Niculae Badalau, retinut .

Revocarea lui Badalau, discutata zilele urmatoare

PSD a depus o solicitare la Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului pentru declansarea procedurii de revocare a lui Niculae Badalau din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi a Romaniei. Decizia va fi luata saptamana viitoare.

Catalin Drula, despre revocarea lui Niculae Badalau: Depinde de Marcel Ciolacu, in intregime. Cand apar astfel de scandaluri, le tergiverseaza in speranta ca se uita (VIDEO)

Liderul USR, Catalin Drula, sustine ca revocarea lui Niculae Badalau din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi depinde de presedintele PSD, Marcel Ciolacu. Se poate realiza intr-o dupa-masa, a declarat deputatul din opozitie, luni seara, pe B1 TV, la Actualitatea cu Tudor Musat. Niculae Badalau a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de DNA de dare de mita, in forma continuata, si trafic de influenta.

PSD, cerere catre BPR pentru revocarea lui Niculae Badalau de la Curtea de Conturi. Radu Oprea: Solicitarea USR, una demagogica. Au facut scut pentru cei cu probleme de integritate sau penale

Purtatorul de cuvant al PSD, senatorul Radu Oprea, a anuntat ca social-democratii au depus, luni, o solicitare la Birourile permanente reunite ale Parlamentului pentru a fi declansata procedura de revocare a lui Niculae Badalau din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi, transmite Agerpres. Niculae Badalau a fost arestat preventiv pentru 30 de zile si este acuzat de dare de mita, in forma continuata, si trafic de influenta.

PSD a depus o solicitare pentru revocarea lui Niculae Badalau din functia de vicepresedinte al Curtii de Conturi

Purtatorul de cuvant al PSD, Stefan Radu Oprea, a anuntat ca social-democratii au depus, astazi, catre Birourile permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, o solicitare pentru declansarea procedurii de revocare din functia de membru si vicepresedinte al Curtii de Conturi a lui Niculae Badalau, suspectat de catre DNA de dare de mita, deoarece nu a existat o demisie a acestuia.

PSD cere Parlamentului revocarea lui Niculae Badalau din functia detinuta la Curtea de Conturi

Social-democratii au cerut conducerii celor doua camere ale Parlamentului declansarea procedurii de revocare din functia de membru al Curtii de Conturi si vicepresedinte a lui Niculae Badalau, anunta purtatorul de cuvant al PSD, Radu Oprea.

Niculae Badalau, arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia apartine Curtii de Apel Bucuresti si nu e definitiva (VIDEO)

Judecatorii Curtii de Apel Bucuresti au decis, luni, arestarea preventiva a lui Niculae Badalau, fost lider cu greutate in PSD, acum vicepresedinte al Curtii de Conturi, informeaza B1 TV. Hotararea instantei nu e definitiva si poate fi contestata de avocatii lui Badalau. Amintim ca, duminica, acesta a fost retinut de procurorii DNA pentru trafic de influenta si dare de mita in forma continuata.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

Translate

English (http://translate.google.com)    Deutsch (http://translate.google.com)    Français (http://translate.google.com)    Italiano (http://translate.google.com)
 
watchshop.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2023 Libnet.roibNet.ro

( 0,166 seconds )