Libnet.ro
UNICEF

23:15

Bagdad: Atentat soldat cu cel putin 15 morti si 50 de raniti

B1 B1,
Bagdad: Atentat soldat cu cel putin 15 morti si 50 de raniti

O bomba a explodat miercuri dupa amiaza in localitatea Sadr, din suburbia Bagdadului, unde majoritatea populatiei este siita, anunta RT. com. Un prim bilant al fortelor de securitate estimeaza cel. continuă pe B1

Bagdad: Atentat soldat cu cel putin 9 morti si 30 de raniti

O masina capcana condusa de un sofer-kamikaze a explodat miercuri dupa amiaza in localitatea Sadr, din suburbia Bagdadului, unde majoritatea populatiei este siita, potrivitRT. com. Agentia.

Atentat terorist in Lahore, Pakistan: Cel putin 10 morti si mai multi raniti in timpul unui protest

Cel putin 10 morti in urma unei explozii care a avut loc luni in mijlocul unei multimi de protestatari din orasul pakistanez Lahore, conform presei locale. Mai multe publicatii afirma ca cel putin.

FOTO. Accident infiorator in Ungaria. Cinci persoane au murit, iar cel putin 15 au fost ranite in impactul in care a fost implicat si un microbuz romanesc. ISU Arad si ISU Timis intervin la fata locului

Un accident grav s-a produs in Ungaria, aproape de granita cu Romania, intre mai multe autoturisme si trei TIR-uri. Carambolul a avut loc in apropierea punctului de frontiera Nadlac II, pe autostrada M43.

Pakistan: Cel putin zece morti si peste 30 de raniti dupa ce o explozie uriasa a zguduit localitatea Lahore

Autoritatile pakistaneze au anuntat ca cel putin zece persoane si-au pierdut viata, dupa ce o explozie puternica s-a produs in apropierea adunarii provinciale din localitatea Lahore.

Avalansa in Alpii francezi: Cel putin patru persoane au murit

Noua schiori au fost surprinsi de o avalansa care s-a produs luni in zona lacului Tignes din Alpii francezi. Patru dintre sportivi si-au pierdut viata, informeaza Le Monde. Acesta este cel mai grav accident.

FOTO. Accident infiorator in Ungaria. Cinci persoane, printre care si un roman, au murit, iar cel putin 12 oameni au fost raniti in carambolul in care a fost implicat si un microbuz romanesc. ISU Arad si ISU Timis intervin la fata locului

Un accident grav s-a produs in Ungaria, aproape de granita cu Romania, intre mai multe autoturisme si trei TIR-uri. Carambolul a avut loc in apropierea punctului de frontiera Nadlac II, pe autostrada M43.

Pretul actiunii Romcab a livrat cel putin cinci semnale de vanzare

Evolutia actiunilor Romcab SA MCAB), listate la categoria Standard a Bursei de Valori Bucuresti BVB), a inceput sa emita multiple semnale de vanzare, incepand cu aproximativ doua luni inainte ca societatea sa inainteze Tribunalului Mures cererea de intrare in insolventa, in data de 10 februarie 2017.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )