Libnet.ro
UNICEF

19:45

Pakistan: Cel putin zece morti si peste 30 de raniti dupa ce o explozie uriasa a zguduit localitatea Lahore

Adevărul Adevărul,
Pakistan: Cel putin zece morti si peste 30 de raniti dupa ce o explozie uriasa a zguduit localitatea Lahore

Autoritatile pakistaneze au anuntat ca cel putin zece persoane si-au pierdut viata, dupa ce o explozie puternica s-a produs in apropierea adunarii provinciale din localitatea Lahore. continuă pe Adevărul

Atentat terorist in Lahore, Pakistan: Cel putin 10 morti si mai multi raniti in timpul unui protest

Cel putin 10 morti in urma unei explozii care a avut loc luni in mijlocul unei multimi de protestatari din orasul pakistanez Lahore, conform presei locale. Mai multe publicatii afirma ca cel putin.

Cel putin sase morti si peste 100 de raniti in urma cutremurului produs in sudul arhipelagului Filipine

Cel putin sase persoane au murit si peste 100 au fost ranite in urma cutremurului cu magnitudinea de 6,7 produs vineri in sudul arhipelagului Filipine, transmit agentiile internationale de presa.

17 morti si zeci de fani raniti in imbulzeala, la intrarea pe un stadion din Angola

Cel putin 17 persoane au murit si zeci de fani au fost raniti, vineri seara, in imbulzeala creata la intrarea in stadionul din Uige, la primul umeci al sezonului in Angola, Santa Rita de Cassia - Libolo, scrie News. ro, citand Reuters. Sute de suporteri s-au imbulzit sa patrunda in arena si au fortat barierele, dupa ce nu au reusit sa intre inainte de startul jocului. Multi au cazut si au fost calcati in picioare.

Avalansa in Alpii francezi: Cel putin patru persoane au murit

Noua schiori au fost surprinsi de o avalansa care s-a produs luni in zona lacului Tignes din Alpii francezi. Patru dintre sportivi si-au pierdut viata, informeaza Le Monde. Acesta este cel mai grav accident.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )