Libnet.ro
UNICEF

18:45

Un baiat de 15 ani, gasit in viata la cinci zile dupa cutremurul din Nepal

B1 B1,
Un baiat de 15 ani, gasit in viata la cinci zile dupa cutremurul din Nepal

Echipele de salvare din Nepal au gasit, joi, sub daramaturile unei case prabusite la Kathmandu, un adolescent de 15 ani inca in viata, relateaza The Independent. Numit pe Twitter baiatul minune,. continuă pe B1

Nepal: O femeie de 30 de ani a fost scoasa in viata de sub daramaturi, la 5 zile dupa cutremur

O femeie in varsta de 30 ani a fost scoasa in viata de sub daramaturi la cinci zile de la devastatorul cutremur din Nepal, informaza Y Net News. Femeia salvata muncea in bucataria unei pensiuni din.

Cutremurul din Nepal: Alti doi copii au fost salvati, dupa cinci zile de la seism

Doi copii au fost gasiti in viata, dupa cinci zile, de la cutremurul din Nepal, soldat cu peste 5. 000 de morti, timp in care au stat sub daramaturi, scrie editorul Nepal Times Kunda Dixit, pe Twitter.

Nepal: O femeie scoasa in viata de sub daramaturi, la cinci zile de la cutremur

O femeie a fost scoasa in viata joi seara de sub daramaturile unei pensiuni din capitala nepaleza Kathmandu de catre salvatori francezi, la cinci zile de la cutremurul din Nepal care a provocat moartea a peste 5. 800 de persoane, informeaza AFP.

Sunati la 112 daca l-ati vazut! Politistii cauta un copil de 15 ani din Turnu Severin

Politistii din Mehedinti cauta un copil, de 15 ani, din Turnu Severin, care a plecat de la locuinta de bunicii sale si nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informatii care sa conduca la gasirea minorului sunt rugate sa sune la numarul unic de urgenta 112 ori sa anunte cea mai apropiata unitate de politie.

Un adolescent din Nepal a fost gasit in viata la 5 zile de la cutremur

Un baiat in varsta de 15 ani, ingropat sub daramaturile unei case prabusite din Nepal, a fost gasit in viata la cinci zile dupa dezastru. Echipele de salvare americane l-au scos pe adolescent de sub.

Copil de 14 ani, arestat pentru 20 de zile dupa ce a taharit in plina strada o asistenta medicala

Antoniu C. , un copil de 14 ani din Zalau a fost arestat preventiv pentru 20 de zile dupa ce, in cursul saptamanii trecute, a talharit o femeie pe o strada din Zalau.

Marian Vanghelie ramane inca 30 de zile dupa gratii, dupa ce Instanta Suprema a respins cererea de inlocuire a arestului preventiv

Marian Vanghelie ramane dupa gratii dupa ce Instanta Suprema i-a respins cererea de inlocuire a arestului preventiv cu o alta masura mai blanda, informeaza B1 TV. in cazul sau, procurorii DNA a cerut.

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )