Libnet.ro
UNICEF

00:07

Un baiat de 17 ani, din Pitesti, s-a spanzurat din dragoste

Adevărul Adevărul,
Un baiat de 17 ani, din Pitesti, s-a spanzurat din dragoste

Un adolescent din Pitesti s-a spanzurat, vineri seara, in apartamentul in care locuia, cel mai probabil, din dragoste. A fost gasit de mama si sora lui, insa prea tarziu. continuă pe Adevărul

Un baiat de 17 ani, din Pitesti, s-a spanzurat. Tanarul suferea din dragoste

Clipe grele pentru familia unui adolescent de 17 ani din Pitesti! Baiatul a fost gasit spanzurat de mama si sora lui, chiar in propria casa. Baiatul era elev la Colegiul Tehnic Armand Calinescu din Pitesti.

China: Avansul productiei din fabrici, la minimul ultimilor 17 ani

Avansul productiei industriale din China a scazut la minimul ultimilor 17 ani in primele doua luni ale anului, indicand si mai multe slabiciuni in a doua economie a lunii, scrie Reuters, adaugand ca Beijingul va introduce noi masuri de sprijin.

Andreea Cristina are 17 ani si a disparut in Bucuresti. Politia si familia o cauta

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unei minore care, la data de 14 martie a. c. , a plecat de la domiciliul din sectorul 3 si nu a revenit pana in prezent. Persoana disparuta se.

Fetita de 10 ani din Galati a fost abordata de un barbat necunoscut pe strada. Acesta a condus-o in scara unui bloc, unde pentru copila a inceput cosmarul. Acum agresorul e cautat in tot judetul

Fetita de 10 ani a fost abordata marti dimineata de un barbat necunoscut pe strada. Acesta a condus-o n scara unui bloc din municipiul Galati, unde a abuzat-o sexual. Acum politistii il.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )