Libnet.ro
UNICEF

09:17

Un baiat de 17 ani, din Pitesti, s-a spanzurat. Tanarul suferea din dragoste

Antena3 Antena3,
Un baiat de 17 ani, din Pitesti, s-a spanzurat. Tanarul suferea din dragoste

Clipe grele pentru familia unui adolescent de 17 ani din Pitesti! Baiatul a fost gasit spanzurat de mama si sora lui, chiar in propria casa. Baiatul era elev la Colegiul Tehnic Armand Calinescu din Pitesti. continuă pe Antena3

Un baiat de 17 ani, din Pitesti, s-a spanzurat din dragoste

Un adolescent din Pitesti s-a spanzurat, vineri seara, in apartamentul in care locuia, cel mai probabil, din dragoste. A fost gasit de mama si sora lui, insa prea tarziu.

China: Avansul productiei din fabrici, la minimul ultimilor 17 ani

Avansul productiei industriale din China a scazut la minimul ultimilor 17 ani in primele doua luni ale anului, indicand si mai multe slabiciuni in a doua economie a lunii, scrie Reuters, adaugand ca Beijingul va introduce noi masuri de sprijin.

Andreea Cristina are 17 ani si a disparut in Bucuresti. Politia si familia o cauta

Politia Capitalei solicita sprijin in vederea depistarii unei minore care, la data de 14 martie a. c. , a plecat de la domiciliul din sectorul 3 si nu a revenit pana in prezent. Persoana disparuta se.

Fetita de 10 ani din Galati a fost abordata de un barbat necunoscut pe strada. Acesta a condus-o in scara unui bloc, unde pentru copila a inceput cosmarul. Acum agresorul e cautat in tot judetul

Fetita de 10 ani a fost abordata marti dimineata de un barbat necunoscut pe strada. Acesta a condus-o n scara unui bloc din municipiul Galati, unde a abuzat-o sexual. Acum politistii il.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )