Libnet.ro
UNICEF

06:00

Baiatul meu nu mai exista. Din pacate, Mirabela Dauer a facut anuntul cu durere in suflet

B1 B1,
Baiatul meu nu mai exista. Din pacate, Mirabela Dauer a facut anuntul cu durere in suflet

Acesta este cu siguranta cel mai tabu subiect din viata cantaretei si este aproape imposibil sa obtii vreodata de la ea detalii despre Nanu, caci asa este alintat fiul ei, Alexandru. continuă pe B1

Mirabela Dauer, cu durere in suflet: BAIATUL MEU NU MAI EXISTA

Mirabela Dauer a declarat in urma cu ceva timp ca nu mai stie nimic despre fiul ei, Alex. Artista a incercat sa dea de el prin diferite cai, dar nu a reusit. Subiectul este unul sensibil pentru.

Indicele Robor la 3 luni a crescut pana la nivelul de 1,82%, cel mai mare din ultimii 3 ani

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut pana la nivelul de 1,82%, cel mai mare din noiembrie 2014 pana in prezent, dupa ce a scazut de doua ori saptamana trecuta, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie News. ro. Nivelul atins joi este cel mai mare din 11 noiembrie 2014 pana in prezent, cand a atins nivelul de 1,84%.

Cel mai tulbure secret din viata Mirabelei Dauer. Unde se ascunde fiul ei?

Il cheama Alexandru Popovici, insa nimeni nu stie aproape mai nimic despre el. Este vorba despre fiul aproape renegat al Mirabelei Dauer, copil dupa care a suferit cand a fost luat de langa.

Din pacate, Simona Halep...

Sportul si politica raman doua domenii care intersecteaza de foarte multe ori, in cele mai multe ori cataratul pe munca unor sportivi care ating performante incredibile pentru a atinge anumite.

Masini cu motoare in 5 cilindri: Afla care sunt cele mai performante din toate timpurile

4 cilindri, sase in linie, V6, V8, V10, V12, si chiar 3 cilindri, toate aceste sunt motoare mult mai des intalnite decat versiunea de care vorbim in acest articol: propulsorul in 5 cilindri. Sa nu uitam, insa, ca nu cu mult timp in urma, motorul in.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )