Libnet.ro
UNICEF

01:06

Din pacate, Simona Halep...

B1 B1,
Din pacate, Simona Halep...

Sportul si politica raman doua domenii care intersecteaza de foarte multe ori, in cele mai multe ori cataratul pe munca unor sportivi care ating performante incredibile pentru a atinge anumite. continuă pe B1

Simona Halep, campioana pe care politicienii nu o merita |OPINIE

Un parlamentar venetic de Constanta o felicita pe Simona Halep, constanteanca noastra, dupa ce a devenit cea mai buna jucatoare de tenis din lume. Un gest politic, fara doar si poate, menit sa transfere o parte din simpatia de care se bucura, cel putin in aceste zile, sportiva. Din pacate, Simona Halep este campioana pe care politicienii nu o merita.

O racheta de tenis vie pentru Simona Halep la Scoala Gheorghe Titeica. 1 Bravo, Simona Halep! Suntem mandri!

Elevii de la Scoala Gimnaziala nr. 30 Gheorghe Titeica din Constanta, unde Simona Halep a invatat in clasele I VIII, au organizat un eveniment inedit. Pornind de la ideea ca educatia nu se face numai in sala de clasa, ci si in afara ei sau mai ales astfel, cadrele didactice ale institutiei constantene au mobilizat elevii pentru a sarbatori reusita Simonei Halep de a ajunge numarul 1 in tenisul feminin mondial.

Simona Halep are o intrevedere la Palatul Victoria cu premierul Mihai Tudose

Simona Halep are o intrevedere cu premierul Mihai Tudose, potrivit unor surse guvernamentale. Simona Halep este insotita de fostii mari tenismeni romani, Ilie Nastase si Ion Tiriac. Halep a.

Premierul Mihai Tudose: Simona Halep va fi ambasadorul sportului romanesc

Premierul Mihai Tudose a afirmat ca Simona Halep va fi ambasadorul sportului romanesc. Simona Halep este un simbol al Romaniei. Ea ne-a facut onoarea sa accepte sa devina ambasadorul sportului.

Simona Halep, primele declaratii la sosirea in Romania: Visul meu a devenit realitate si ma bucur ca acest lucru se intampla pentru noi, pentru romani

Romanca Simona Halep ocupa primul loc in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni. Simona Halep, care a detronat-o pe Garbine Muguruza Spania), este al 2.

Veste extraordinara pentru Simona Halep. Ce a anuntat WTA

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii septembrie, alaturi de sportiva franceza Caroline Garcia, locul 9 WTA, si de daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA. Simona.

Simona Halep: Multe jucatoare mi-au scris pe Twitter, dar cel mai important mesaj l-am primit de la Serena Williams

Simona Halep s-a intors in tara in ziua in care a devenit in mod oficial noul lider al ierarhiei WTA. Mai multe jucatoare din circuit au felicitat-o pe Halep, insa cel mai important mesaj l-a primit de la Serena Williams, dupa cum a precizat numarul 1 WTA pe aeroportul Henri Coanda. Se actualizeaza.

WTA a actualizat clasamentele: Simona Halep, pe locul I, atat la general, cat si in ierarhia pentru Turneul Campioanelor

WTA a acuzalizat clasamentele pentru aceasta saptamana, iar Simona Halep este pe locul I, atat in cel general, cat si in cel care conteaza pentru Turneul Campioanelor, scrie News. ro. Halep a devenit oficial cea mai buna jucatoare din lume, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-2, 6-4, pe letona Jelena Ostapenko, in semifinalele China Open.

Mesajul elevilor de la scoala unde a invatat numarul 1 mondial: 1 Bravo, Simona Halep! Suntem mandri !

Peste 400 de elevi de la scoala unde a invatat Simona Halep au format o racheta de tenis vie si i-au transmis numarului 1 mondial mesaje de felicitare.

Simona Halep si Romania de maine

Asa cum toata lumea banuia, si spera, Simona Halep a reusit sa-si domoleasca demonii si sa ajunga in fruntea clasamentului mondial de tenis. Este prima romana ajunsa atat de sus in ierarhia mondiala a fetelor WTA), asa cum Ilie Nastase a fost primul sportiv din Romania, si pana acum singurul, ajuns in fruntea ierahiei masculine ATP).

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )