Libnet.ro
UNICEF

18:45

Balci. Cel mai mare targ din Baragan se pregateste sa-si deschida portile

Adevărul Adevărul,
Balci. Cel mai mare targ din Baragan se pregateste sa-si deschida portile

Eveniment cu traditie in orasul de pe malul Borcei, Targul de Toamna sau balciul, asa cum i se spune popular, se pregateste sa-si deschida portile la 1 septembrie. De mai bine de 300 de ani, mesteri populari si producatori locali se reunesc pentru o marca inceputul calendaristic al toamnei. continuă pe Adevărul

REVISTA PRESEI. Continua proiectul extinderii europene? Sistemul bancar romanesc, spre cel mai mare profit din istorie

Disparitia lui Marin Moraru este pe prima pagina a tuturor ziarelor de luni din Romania, dar presa este preocupata in continuare de viitorul Uniunii Europene si de armele nucleare americane din Turcia.

Kalasnikov a deschis un magazin in cel mai mare aeroport din Moscova

Producatorul rus de armament Kalasnikov, renumit pentru arma sa de asalt AK-47, a anuntat vineri ca a inaugurat un magazin la aeroportul international Sheremetyevo, din Moscova, unde comercializeaza diverse suveniruri, inclusiv modele din plastic la scara reala ale armelor sale, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Actiunile Carpatica, cel mai bun randament din BET-XT

Actiunile Bancii Comerciale Carpatica BCC) s-au apreciat cu 4,17%, raportat la euro, in perioada 16-23 august, reprezentand cel mai bun randament din cadrul indicelui extins BET-XT.

Averea lui Bill Gates a atins un nivel record. Cati bani are cel mai bogat om din lume

Averea neta a lui Bill Gates, cel mai bogat om din lume, a atins vineri un nivel record. Bill Gates detine 90 de miliarde de dolari,relateaza Bloomberg. Averea lui Gates este cu 13,5 miliarde de dolari.

Cel mai mare festival de blues din Romania va fi organizat in septembrie, la Focsani

Evenimentul, care se va desfasura intre 9 si 11 septembrie, este organizat de Asociatia Culturala Estica si este finantat din fonduri private.

REVISTA PRESEI. Mai continua proiectul extinderii europene? Sistemul bancar romanesc se indreapta spre cel mai mare profit anual din istorie

Disparitia lui Marin Moraru este pe prima pagina a tuturor ziarelor de luni din Romania, dar presa este preocupata in continuare de viitorul Uniunii Europene si de armele nucleare americane din Turcia.

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea VIDEO

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test, fara a se inregistra raniti, a declarat producatorul.

VIDEO Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, a ratat aterizarea

Airlander 10, cea mai mare aeronava din lume, un hibrid intre dirijabil si avion, a ratat aterizarea, miercuri, pe aerodromul din Cardington sud-estul Angliei), in timpul unui zbor-test.

Munca si sacrificiul, pretul victoriei. Cum arata picioarele lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume (FOTO)

Usain Bolt este cel mai rapid om al planetei, el dovedind asta prin recordurile aduse in acest sport si prin cele noua medalii olimpice. Putini stiu insa cat efort depune atletul pentru a.

O companie romano-americana va construi cel mai inalt bloc din Brasov

O companie romano-americana va investi 14 milioane de euro in constructia unui complex rezidential cu peste 300 de locuinte in Brasov, in zona Carrefour, o zona neexploatata din punct de vedere rezidential pana in prezent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )