Libnet.ro
UNICEF

01:06

Elvetia are un nou presedinte pentru anul 2015

Antena3 Antena3,
Elvetia are un nou presedinte pentru anul 2015

Parlamentul Elvetiei a ales un nou presedinte al tarii pentru anul 2015. Acest post va fi ocupat de ministrul Justitiei si Politiei, Simonetta Sommarug foto). Pentru ea au votat 181 din cei 236 de. continuă pe Antena3

Cum vad managerii si antreprenorii anul 2015: 10 predictii

Anul 2015 se anunta a fi pentru Romania unul al antreprenoriatului, al investitiilor in transport, al inovatiei si al proiectelor de dezvoltare realizate de si pentru comunitati. Potrivit unui studiu facut de DC Communication, sectoarele cu cea mai mare crestere vor fi industria alimentara, auto si ITC. Iata 10 predictii pentru anul 2015 din 10 industrii diferite, formulate de specialisti.

Uruguayul are un nou presedinte, Tabare Vazquez

Tabare Vasquez este noul presedinte al Uruguayului potrivit rezultatelor partiale ale alegerilor prezidentiale de duminica, socialistul primind aproximativ 55,5% din voturile exprimate, informeaza Le Monde.

Vicepresedintele Comisiei pentru energie din Parlamentul Bulgariei: Vestea opririi proiectului South Stream este un bluff

Anuntul presedintelui rus Vladimir Putin ca renunta la proiectul gazoductului South Stream este un bluff. Este o miscare tactica prin care Rusia vrea sa determine Bulgaria sa se opuna Comisiei Europene, astfel incat deznodamantul sa fie exact construirea South Stream, a declarat Martin Dimitrov, vicepresedintele Comisiei pentru energie din Parlamentul bulgar, citat de Novinite.

Fundatia Academician Marin Voiculescu a decernat premiile de excelenta pentru anul 2014 (VIDEO)

Fundatia Academician Marin Voiculescu a oferit, ca in fiecare an, premii de excelenta. Anul acesta au fost premiate personalitati de marca din lumea medicala, culturala sau artistica. Printre.

Sistemul actual de redevente pentru sectorul petrolier va fi mentinut si pentru anul viitor

Sistemul de redevente pentru sectorul petrolier nu va mai fi modificat pentru anul viitor, ci mentinut cu aceleasi taxe, urmand ca o noua formula sa fie gandita ulterior, potrivit ministrului-delegat pentru Buget, Darius Valcov.

Pentagonul vrea un nou contract pentru pistoalele furnizate armatei Statelor Unite

Dupa treizeci de ani in care au folosit Beretta ca principal pistol al fortelor armate, Pentagonul vrea un contract nou pentru un pistol mai modern. Contractul-gigant ar fi o oportunitate unica pentru fabricantii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )