Libnet.ro
UNICEF

06:00

Bancile din Grecia revin la programul normal, dar sunt mentinute restrictii

Adevărul Adevărul,
Bancile din Grecia revin la programul normal, dar sunt mentinute restrictii

Bancile din Grecia vor fi redeschise luni, dupa trei saptamani in care activitatea lor a fost paralizata. Vor fi mentinute anumite restrictii, retragerile de la bancomate fiind limitate la 420 de euro saptamanal, in loc de 60 de euro pe zi. continuă pe Adevărul

Bancile din Grecia se vor redeschide luni: Retragerile raman limitate la 60 de euro pe zi

Bancile din Grecia, inchise de la 29 iunie, se vor redeschide luni, dar grecii vor putea retrage in continuare numai 60 de euro pe zi, potrivit anuntului facut joi seara de ministrul adjunct de finante Dimitris.

Bundesbank: Bancile din Grecia ar trebui redeschise doar dupa ce vor fi recapitalizate

Bancile din Grecia ar trebui redeschise pentru afaceri numai dupa ce vor fi recapitalizate si vor avea asigurata finantarea de la Banca Centrala Europeana BCE), a afirmat Andreas Dombret, membru al Boardului.

BCE: Bancile din zona euro au relaxat conditiile de creditare pentru companii

Bancile din zona euro au relaxat conditiile de creditare pentru companii, in trimestrul al doilea din 2015, iar cererea de finantare din partea acestora a crescut substantial, anunta Banca Centrala Europeana BCE).

BCE a majorat finantarea bancilor din Grecia cu 900 milioane euro, la 90 miliarde de euro

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat joi finantarea de urgenta a bancilor din Grecia cu 900 de milioane de euro, la 90 de miliarde de euro, a declarat presedintele Mario Draghi, care se asteapta ca statul elen sa ramburseze luni institutiei o.

Presa italiana despre criza din Grecia si acordul european: O victorie momentana, s-a evitat in ultimul moment Grexitul

Principalele cotidiane din Peninsula s-au ocupat pe larg de criza din Grecia si acordul la care s-a ajuns dupa o noapte de tratative. Corespondentii italieni de la Bruxelles au relatat cu lux de amanunte atmosfera tensionata si punctele culminante din timpul discutiilor, cum ar fi schimbul dur de replici dintre premierul Matteo Renzi si Angela Merkel sau momentul in care Alexis Tsipras si-a pus haina pe masa tratativelor, spunand: O vreti si pe asta?.

Lucian Anghel: Piata noastra de capital a performat foarte bine, in ciuda turbulentelor din Grecia

Piata noastra de capital a performat foarte bine, in ciudat turbulentelor din Grecia si a inflamarii perceptiei fata de situatia din zona, considera Lucian Anghel, presedintele Consiliului de Administratie al Bursei de Valori Bucuresti BVB), care a precizat ca un element pozitiv a fost si nivelul foarte ridicat al dividendelor pe care l-au oferit companiile locale listate, in comparatie cu societatile din regiune.

Mario Draghi: BCE a decis sa extinda finantarea de urgenta a bancilor din Grecia cu 900 de milioane de euro

Mario Draghi, presedintele Bancii Centrale Europene, a anuntat ca bancile elene vor beneficia de o crestere in ceea ce priveste asistenta financiara de urgenta ELA). Mai exact,Banca Centrala Europeana a.

Fostul ministru de Finante din Grecia: Reformele economice impuse sunt sortite esecului

Fostul ministru de Finante al Greciei, Yanis Varoufakis, a avertizat ca reformele economice impuse Greciei sunt sortite esecului. Avertizarea vine la doar cateva ore de la remanierea guvernamentala realizata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )