Libnet.ro
UNICEF

19:30

Bancpost a primit Premiul EUR Straight-Through Processing

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancpost a primit Premiul EUR Straight-Through Processing

Bancpost a obtinut, din partea Deutsche Bank, Premiul EUR Straight-Through Processing Excellence 2012 pentru calitatea a mesajelor SWIFT de plata transmise in decursul anului trecut, arata un comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

CANNES 2013: Le bleu est une couleur chaude de Abdellatif Kechiche a primit premiul ...

Unul dintre filmele favorite la Palme dOr, Le bleu est une couleur chaude/ La vie d Adele, de Abdellatif Kechiche, a primit premiul FIPRESCI sambata, la Festivalul de la Cannes, potrivit site-ului evenimentului, transmite mediafax. Trofeul Un Certain Regard a revenit filmului Limage manquante, de Rithy Panh, in timp ce premiul juriului aceleiasi sectiuni a fost acordat filmului Omar, de Abu Assad. Premiul pentru regie i-a fost acordat lui Alain Guiraudie, pentru Linconnu du lac, .

Le bleu est une couleur chaude a primit premiul FIPRESCI la Cannes

Unul dintre filmele favorite la Palme d039;Or, Le bleu est une couleur chaude, de Abdellatif Kechiche, a primit premiul FIPRESCI sambata, la Festivalul de la Cannes, in timp ce L039;image manquante, de Rithy Panh, a primit trofeul.

Premiu pentru Romania la CANNES 2013: Tudor Jurgiu a primit Premiul al III-lea la sectiunea ...

Studentul roman Tudor Cristian Jurgiu a primit vineri, la Cannes, Premiul al III-lea, la sectiunea Cinefondation, pentru scurtmetrajul In acvariu, distinctia fiind acordata la egalitate cu slovacul Matus Vizar, transmite mediafax. Premiul I a fost acordat scurtmetrajului Needle Acul; n. red. - o fictiune de 21 de minute in care o adolescenta isi face gauri in urechi in timp de parintii ei se cearta). Filmul este realizat de Anahita Ghazvinizadeh, o studenta de origine iraniana la .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )