Libnet.ro
UNICEF

12:45

O banda de hoti romani a fost arestata in Marea Britanie dupa ce a jefuit aproape 500 de locuinte. Hotii puneau poze pe internet cu bijuteriile furate si cu mormane de bani (VIDEO)

B1 B1,
O banda de hoti romani a fost arestata in Marea Britanie dupa ce a jefuit aproape 500 de locuinte. Hotii puneau poze pe internet cu bijuteriile furate si cu mormane de bani (VIDEO)

Cinci cetateni romani au ajuns dupa gratii in Marea Britanie dupa ce au fost gasiti vinovati de jefuirea unui numar de aproximativ 76 de locuinte din mai multe zone ale tarii, timp de trei ani, relateaza Da. continuă pe B1

Momentul in care o romanca insarcinata care era dusa la un bordel este salvata de un taximetrist din Marea Britanie VIDEO

O tanara romanca a ajuns in Marea Britanie dupa ce a raspuns la un anunt privind un job la un salon de masaj. insa anuntul s-a dovedit fals, iar femeia a fost sechestrata intr-un bordel londonez. Apoi, a fost dusa intr-un alt oras si fortata sa pozeze in lenjerie intima pentru site-uri pentru adulti. Urma sa fie folosita pentru prostitutie, dar a fost salvata de un sofer de taxi.

Data la care Marea Britanie va iesi din UE, cu sau fara acord. Anuntul oficial din partea autoritatilor

Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana in curand. Autoritatile au anuntat data oficiala. Ministrul britanic de finante a facut primele declaratii despre situatia in care se afla acum Marea Britanie. Ce a sustinut acesta? Data la care Marea Britanie va iesi Uniunea Europeana Dupa lungi discutii in privinta situatiei in care se afla Marea Britanie, .

Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie. Iata, insa, cum arata sotia lui

Martyn Ford, cel mai puternic om din Marea Britanie, dar si cel mai bogat are multe motive pentru care sa fie apreciat. Sotia culturistului pare pare sa faca parte din ingerii casei de moda Victorias Secret. Martyn Ford este cel mai bogat om din Marea Britanie Martyn Ford 37 de ani) actor, instructor de fitness, .

Un Brexit fara acord ar duce la oprirea productiei SUV-ului Qashqai in Marea Britanie

Constructorul auto japonez Nissan va reveni asupra deciziei sale anterioare care viza productia SUV-ul Qashqai la uzina sa de la Sunderland, in cazul in care Marea Britanie va iesi din Uniunea Europeana fara acord de divort, informeaza cotidianul Financial Times citand surse din apropierea acestui dosar.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )