Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bani pentru nimic: O universitate din Germania ofera granturi pentru trandavie

Hotnews Hotnews,
 Bani pentru nimic: O universitate din Germania ofera granturi pentru trandavie

O universitate din Germania ofera granturi pentru trandavie aplicantilor care sunt serios angajati in a face nimic, relateaza The Guardian. continuă pe Hotnews

Aleksei Navalnii ar putea fi transferat intr-un spital din Germania - surse Bild

Aleksei Navalnii, liderul opozitiei din Rusia aflat in coma dupa ce ar fi fost otravit, ar urma sa fie transferat intr-un spital din Germania, afirma surse citate de publicatia Bild, scrie Mediafax. in acelasi timp, Le Monde scrie ca Franta este pregatita sa il primeasca pe Navalnii, potrivit Reuters.

Dinamo, aproape sa revina la Ionut Negoita! Dovada ca spaniolii nu au bani pentru club

Era spaniola de la Dinamo ar putea sa dureze doar cateva zile. Pablo Cortacero a cumparat pachetul majoritar de actiuni de la Ionut Negoita, iar fanii ros-albilor sperau ca va face echipa tare. Se vorbea de numeroase transferuri din Spania, printre care si Roberto Soldado, fostul jucator al lui Real Madrid. Dar pana la urma .

Se dau bani pentru romani. Cum poti lua pana la 7.000 de euro, pana in iunie 2021

Crescatorii romani de vaci vor putea primi subventii finantate de Comisia Europeana, prin FEADR, in valoare de pana la 7. 000 de euro. Masura a fost gandita pentru ca fermierii sa-si poata rezolva problemele legate de numerar, urmare a efectelor pandemiei de COVID-19. Se dau multi bani pentru romani. Cum poti incasa pana la 7. 000 de .

Horoscop 18 august 2020. Noroc urias de bani pentru zodia Rac

Horoscop 18 august 2020. Ce anunta astrele pentru cele 12 semne zodiacale. Racii au parte de sume importante de bani, Leii au o zi plina de succes. Afla si tu horoscopul zilei de marti pentru zodia ta! Horoscop 18 august Berbec Berbecii trebuie sa-si pastreze calmul si sa nu critice pe nimeni. Sa arate retinere .

Surse: Statul italian si Euronext, intr-o posibila alianta pentru preluarea Bursei din Milano

Statul italian ia in calcul sa se alieze cu operatorul bursier paneuropean Euronext NV pentru achizitia Bursei din Milano - Borsa Italiana SpA, conform unor surse citate de Bloomberg.

VIDEO Sate uitate din Italia ofera vacante gratuite pentru a renaste

Vanatorii de chilipiruri si globetrotteri frustrati au coplesit o comuna italiana cu cereri de a sta acolo dupa ce aceasta a oferit cazare gratuita pentru a ademeni turisti in catunele sale deluroase, relateaza Reuters.

Microbuz cu romani, ACCIDENT grav pe o autostrada din Germania: Printre victime sunt si copii

Sase romani, intre care doi copii, au fost implicati intr-un accident grav, duminica seara, langa Bad Bramstedt, Germania, transmite moin. de. Microbuzul Ford Transit in care se aflau conationalii.

Pepe isi vinde afacerile din Bucuresti. Cati bani cere pe salonul din centrul Capitalei. Anuntul de pe OLX

Pepe face un pas inapoi de la responsabilitatile numeroase pe care le are si isi vinde salonul de infrumusetare. Cat a lasat din pret pentru viitorii proprietari? Pepe isi vinde salonul de frumusete din centrul Capitalei Ionut Nicolae Pascu alias Pepe a luat o decizie grea zilele trecute. Acesta se retrage din afacerea pe care .

Ambasada Chinei la Bucuresti acuza SUA de hegemonie, dupa ce ambasadorul Adrian Zuckerman a pledat pentru excluderea Huawei din reteaua 5G a Romaniei

Guvernul de la Beijing va continua sa ia masurile necesare pentru a proteja drepturile si interesele legitime ale companiilor chineze, afirma ambasada Chinei la Bucuresti, care acuza Statele Unite de calomnie si hegemonie, dupa ce ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, a afirmat, intr-un editorial publicat miercuri, ca Huawei ramane alegerea gresita in implementarea tehnologiei 5G.

Ajutor de stat pentru cinci aeroporturi din Romania

22 milioane lei vor primi aeroporturile Iasi, Bacau, Cluj, Craiova si Sibiu pentru a trece mai usor .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )