Libnet.ro
UNICEF

12:45

Barack Obama: Americanii bogati trebuie sa plateasca impozite mai mari

B1 B1,
Barack Obama: Americanii bogati trebuie sa plateasca impozite mai mari

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri ca este absolut necesar ca americanii bogati sa plateasca impozite mai mari, transmite AFP. Obama precizeaza ca aceasta masura trebuie luata urgent pentru a. continuă pe B1

Barack Obama: Este necesar ca americanii bogati sa plateasca impozite mai mari.

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat, vineri, ca este absolut necesar ca americanii cei mai bogati sa plateasca impozite putin mai mari, in scopul ajungerii la scaderea deficitului bugetar, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Americanii au votat pentru lucruri concrete precum locuri de munca, nu pentru politicianism, a declarat Obama, anuntand ca ii va invita la discutii pe liderii grupurilor republican si democrat din Congresul Statelor Unite. Obama a reiterat pozitia sa din .

Barack Obama: Este necesar ca americanii bogati sa plateasca impozite mai mari

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat vineri ca este absolut necesar ca americanii cei mai bogati sa plateasca impozite putin mai mari, in scopul ajungerii la scaderea deficitului bugetar, informeaza.

Barack Obama: Americanii cei mai bogati trebuie sa plateasca mai multe impozite

Presedintele SUA, Barack Obama, a subliniat vineri ca este indispensabil ca americanii cei mai bogati trebuie sa plateasca un pic mai multe impozite, intr-o alocutiune sustina la Casa Alba dupa realegerea sa in functie, marti, scrie AFP.

Discursul de victorie al lui Barack Obama: M-ati facut un presedinte mai bun, ma intorc la Casa Alba mai decis ca oricand, urmeaza vremuri foarte bune pentru America

Presedintele reales alAmericii, Barack Obama, si-a sustinut discursul de invingator in care le-a multumuit tuturor celor care i-au fost alaturi si a vorbit si despre planurile sale de viitor la sefia.

Cine este republicanul Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama pentru Casa Alba

Contracandidatul lui Barack Obama, republicanul Mitt Romney, mizeaza mai mult pe voturile somerilor. El promite abrogarea impozitului imobiliar, eliminarea taxelor pe dobanzi, dividende si acumularea de capital.

LIVETEXT Barack Obama: Suntem o familie si ne dezvoltam sau cadem ca o singura natiune/In seara aceasta ati votat pentru actiune, nu pentru politica. Ne-ati ales sa ne concentram pe locurile voastre de munca, nu pe ale noastre

Barack Obama sustine un discurs dupa castigarea alegerilor pentru presedintia Statelor Unite ale Americii. Suntem o familie americana si crestem sau cadem ca o singura natiuneIn seara aceasta, voi, americanii ne-ati amintit ca desi drumul a fost greu, ne-am adunat si am luptat pentru a gasi drumul inapoi. Stim ca ceea ce este mai bun pentru SUA urmeaza sa vina. Chiar daca l-ati sustinut pe Romney, ati votat, v-ati sustinut natiunea. Am vorbit cu Romney si l-am felicitat pe el si pe Paul Ryan pentru o campanie dificila.

Alegerile prezidentiale din SUA Barack Obama: Economia noastra isi revine, un deceniu de razboi se incheie, o campanie lunga s-a terminat / In seara aceasta ati votat pentru actiune, nu pentru politica. Ne-ati ales sa ne concentram pe locurile voastre de

Barack Obama sustine un discurs dupa castigarea alegerilor pentru presedintia Statelor Unite ale Americii. Suntem o familie americana si crestem sau cadem ca o singura natiuneIn seara aceasta, voi, americanii ne-ati amintit ca desi drumul a fost greu, ne-am adunat si am luptat pentru a gasi drumul inapoi. Stim ca ceea ce este mai bun pentru SUA urmeaza sa vina. Chiar daca l-ati sustinut pe Romney, ati votat, v-ati sustinut natiunea. Am vorbit cu Romney si l-am felicitat pe el si pe Paul Ryan pentru o campanie dificila.

Cine este Barack Obama, cel de-al 44-lea presedinte al SUA si primul afro-american ales in aceasta functie

Barack Obama este primul presedinte de culoare al Statelor Unite. Ca sa aspire la al doilea mandat de patru ani la Casa Alba, trebuie sa-si asume un bilant , care a dezamagit anumiti alegatori si sa continue.

ALEGERI SUA. Portretul lui Barack Obama, presedintele care a intruchipat speranta americanilor

Ajuns la putere cu un slogan al sperantei, Barack Obama, primul presedinte de culoare al SUA, care asipra la un al doilea mandat de patru ani la Casa Alba, trebuie sa-si asume un bilant care a dezamagit anumiti.

VIDEO Barack Obama a fost reales presedinte al Statelor Unite ale Americii - CNN, NBC si Fox News. UPDATE: Mitt Romney: L-am felicitat pe Presedintele Obama pentru victorie

Potrivit estimarilor CNN, FoxNews si NBC, presedintele in functie, democratul Barack Obama a castigat un nou mandat de 4 ani la Casa Alba. CNN estimeaza ca Obama a reusit sa adune peste 270 de voturi din cele 538 posibile inainte de terminarea numaratorilor si estimarilor din toate statele americane. Fox News estimeaza ca Obama a adunat 275 de voturi in Colegiul Electoral, fara sa mai ia in considerare numaratoarea din cateva state, inclusiv Florida. 00 Mitt Romney, in fata sustinatorilor sai adunati la Boston Convention Center: Multumesc, prieteni, multumesc foarte mult. Tocmai l-am sunat pe Presedintele Obama pentru a-l felicita pentru victorie. UPDATE Ora 7. 45 CNN: Obama a castigat votul si in statul-cheie VirginiaUPDATE Ora 7. 35 Echipa de campanie a lui Obama a scris, pe contul oficial de Twitter, ca Aceasta s-a intamplat datorita voua. Multumesc. In scurt timp, pe acelasi cont a fost postata o fotografie in care Obama isi imbratiseaza sotia, imagine insotita de textul Inca patru ani. UPDATE Ora 7. 18 Fox News: Obama este castigator si in statul-cheie ColoradoUPDATE Ora 7. 10 Fox News: Obama este declarat invingator si in statul-cheie Nevada 6 voturi in Colegiul Electoral)UPDATE Ora 6. 46 CNN: Echipa de campanie a lui Romney nu este pregatita sa accepte victoria lui ObamaUPDATE Ora 6. 50 Fox News: Romney are un avantaj de circa 200. 000 in votul popular. CNN: Egalitate in votul popular - 49%-49%.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )