Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cine este republicanul Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama pentru Casa Alba

B1 B1,
Cine este republicanul Mitt Romney, contracandidatul lui Barack Obama pentru Casa Alba

Contracandidatul lui Barack Obama, republicanul Mitt Romney, mizeaza mai mult pe voturile somerilor. El promite abrogarea impozitului imobiliar, eliminarea taxelor pe dobanzi, dividende si acumularea de capital. continuă pe B1

VIDEO+FOTO. ALEGERI PREZIDENTIALE iN SUA: MAREA BATALIE - Barack Obama vs. Mitt Romney.

Romania Libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la alegerile prezidentiale din SUA, care au loc marti, 6 octombrie. _ _ _ _ 7:40 - Peste 200 de milioane de alegatori americani sunt asteptati, marti, la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele in cadrul scrutinului prezidential din SUA. In cursa intra actualul presedinte al SUA, democratul Barack Obama, presedintele si republicanul Mitt Romney, potrivit Hotnews. ro. Primele birouri de vot .

Mitt Romney, optimist in privinta rezultatului alegerilor: Abia astept ziua de maine, pentru ca ne vom incepe lucrul

Republicanul Mitt Romney s-a declarat foarte optimist in ceea ce priveste rezultatul alegerilor prezidentiale, in cadrul unei vizite la un sediul de campanie din statul Ohio. Sunt foarte optimist, nu doar in.

Ultima zi de campanie si suspans total pentru Barack Obama si Mitt Romney, aflati umar la umar in sondajele de opinie. Republicanul are nevoie de o victorie in Ohio

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje, scrie AFP. Cele patru mari sondaje nationale publicate duminica arata o tara mai divizata ca niciodata. Presedintele este creditat favorit intr-un sondaj Pew cu 48% din intentiile de vot fata de 45% pentru rivalul sau. Dar alte trei sondaje publicate de Politico, NBC News/Wall Street Journal si ABC News/Washington Post acorda actualului presedinte un avans nesemnificativ de un punct sau chiar zero. 30 Ajunul alegerilor prezidentiale in ziarele americane: cursa foarte stransa, impactul uraganului Sandy, harababura votului anticipat.

LIVETEXT Ultima zi de campanie si suspans total pentru Barack Obama si Mitt Romney, aflati umari la umar in sondajele de opinie. Republicanul are nevoie de o victorie in Ohio

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje, scrie AFP.

LIVETEXT Ultima zi de campanie si suspans total pentru Barack Obama si Mitt Romney, aflati umar la umar in sondajele de opinie. Republicanul are nevoie de o victorie in Ohio

Barack Obama si Mitt Romney isi arunca luni in lupta toate fortele, in ultima zi de campanie, dupa luni de campanie si sute de milioane de dolari cheltuiti in publicitate, fara a permite insa niciunui candidat sa devina favorit in sondaje, scrie AFP.

Competitie stransa la alegerile prezindentiale din SUA: Cvasi-egalitate pentru Barack Obama si Mitt Romney

Competitie stransa la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii. Presedintele in exercitiu Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de.

Obama vs Romney: la care capitole au DIVERGENTE de opinie?

Programele celor doi candidati la alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, presedintele democrat in exercitiu Barack Obama si republicanul Mitt Romney, sunt contrastante, releva AFP, care face o trecere in revista a modului in care.

Alegeri SUA: Mitt Romney a votat, alaturi de sotia sa, in Massachusetts

Mitt Romney, candidatul republican la presedintia SUA, a votat, marti, impreuna cu sotia sa, Ann, in oraselul Belmont, din statul Massachusetts, scrie CNN. Republicanul a plecat apoi spre avionul sau de.

Barack Obama si rivalul sau republican Mitt Romney, umar la umar in sondaje: Afla ce promisiuni au facut cei doi candidati electoratului

Barack Obama si rivalul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar. Echilibrul se pastreaza si in ceea ce priveste promisiunile facute de cei doi candidati. intr-o tara care face cu greu.

Sondaj: Barack Obama si Mitt Romney sunt la egalitate

Cu 48 de ore inainte de alegerile prezidentiale americane, un nou sondaj publicat duminica arata ca presedintele in exercitiu Barack Obama si adversarul sau republican Mitt Romney sunt la egalitate, cei doi.

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )