Libnet.ro
UNICEF

01:05

ALEGERI SUA. Portretul lui Barack Obama, presedintele care a intruchipat speranta americanilor

Antena3 Antena3,
ALEGERI SUA. Portretul lui Barack Obama, presedintele care a intruchipat speranta americanilor

Ajuns la putere cu un slogan al sperantei, Barack Obama, primul presedinte de culoare al SUA, care asipra la un al doilea mandat de patru ani la Casa Alba, trebuie sa-si asume un bilant care a dezamagit anumiti. continuă pe Antena3

VIDEO+FOTO. ALEGERI PREZIDENTIALE iN SUA: MAREA BATALIE - Barack Obama vs. Mitt Romney.

Romania Libera va prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante momente si declaratii de la alegerile prezidentiale din SUA, care au loc marti, 6 octombrie. _ _ _ _ 7:40 - Peste 200 de milioane de alegatori americani sunt asteptati, marti, la sectiile de votare pentru a-si alege presedintele in cadrul scrutinului prezidential din SUA. In cursa intra actualul presedinte al SUA, democratul Barack Obama, presedintele si republicanul Mitt Romney, potrivit Hotnews. ro. Primele birouri de vot .

ALEGERI SUA. Portretul lui Mitt Romney, multimilionarul american care vrea sa devina primul presedinte MORMON al tarii

Fostul om de afaceri multimilionar Mitt Romney, fie ca va deveni sau nu al 45-lea presedinte al Statelor Unite, va incheia marti aproape sase ani de campanie, marcata de vointa acerba de a se diferentia de.

Competitie stransa la alegerile prezindentiale din SUA: Cvasi-egalitate pentru Barack Obama ...

Presedintele in exercitiu Barack Obama si contracandidatul sau republican Mitt Romney sunt in continuare umar la umar, cu 48 de ore inainte de alegerile prezidentiale americane, potrivit ultimelor doua sondaje publicate duminica seara, transmite AFP, ctata de b1. ro Barack Obama detine 48% din voturi, in timp ce Mitt Romney il urmeaza indeaproape cu 47%, ceea ce reprezinta o cvasi-egalitate, daca se tinte cont de faptul ca marja de eroare este de +/- 2,55%, conform unui sondaj publicat de Wall .

ALEGERI SUA. Maine este ZIUA CEA MARE in care America isi va afla noul presedinte. Care au fost atacurile din ultimele zile de campanie

Maine este marea zi a alegerilor prezidentiale din Statele Unite, iar cozile au devenit din ce in ce mai lungi la sectiile de vot din intreaga tara. Mitt Romney si Barack Obama incearca pe ultima suta.

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama a jucat baschet cu cateva ore inainte de anuntarea ...

Barack Obama a alocat o parte a zilei de marti ritualului de a juca baschet in zilele de alegeri, cu cateva ore inainte de anuntarea primelor rezultate ale scrutinului in care il infrunta pe Mitt Romney, anunta jurnalisti care il insotesc pe presedintele american in exercitiu, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Obama, care petrece ziua alegerilor in fieful sau din Chicago Illinois, nord), a mers la un complex sportiv din oras, Attack Atheltics, pentru a juca baschet impreuna cu prieteni .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA. Barack Obama este convins ca va avea o seara buna ...

Presedintele SUA, Barack Obama, s-a declarat convins ca va avea o seara buna marti, cand vor fi anuntate rezultatele scrutinului prezidential, felicitandu-l pe adversarul sau republican Mitt Romney pentru campania electorala dinamica, informeaza Mediafax. Barack Obama, care petrece ziua de marti la Chicago, s-a deplasat dimineata la unul din sediile de campanie pentru a le multumi voluntarilor. Vreau sa ii adresez guvernatorului Romney felicitarile mele pentru campania dinamica, a spus .

ALEGERI PREZIDENTIALE SUA: Martin Schulz: Europenii il prefera pe Barack Obama.

Marea majoritate a oamenilor politici si alegatorilor din Europa vor o victorie a presedintelui Barack Obama, a declarat, marti, presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, intr-un interviu acordat inainte de inceperea alegerilor prezidentiale americane, relateaza AFP, citata de Mediafax. O mare parte a oamenilor din capitalele europene si de la Bruxelles chiar doresc un al doilea mandat pentru Barack Obama . ) Caci el este mai apropiat de valorile europene decat Mitt Romney, a .

Alegeri SUA Obama si Romney, cot la cot in sonajele de opinie, cu 48 de ore inainte de alegeri

Presedintele in exercitiu, Barack Obama si rivalul sau republican, Mitt Romney erau aproape la egalitate cu 48 de ore inainte de alegerile din SUA, in conformitate cu doua sondaje publicate duminica, relateaza AFP.

ALEGERI SUA. Astazi este ziua cea mai lunga pentru Obama si Romney. Americanii incep sa voteze

Americanii isi aleg astazi presedintele, intr-o cursa electorala extrem de stransa. Potrivit sondajelor, presedintele democrat Barack Obama si adversarul sau republican, Mitt Romney, se situeaza,.

Superstitiile lui Barack Obama. Presedintele SUA a jucat baschet cu cateva ore inainte de anuntarea primelor rezultate ale scrutinului

Barack Obama a alocat o parte a zilei de marti ritualului de a juca baschet in zilele de alegeri, cu cateva ore inainte de anuntarea primelor rezultate ale scrutinului in care il infrunta pe Mitt Romney, anunta jurnalisti care il insotesc pe presedintele american in exercitiu, relateaza AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )