Libnet.ro
UNICEF

00:07

Barack Obama catre Rusia: Va fi un cost daca utilizati forta in Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Barack Obama catre Rusia: Va fi un cost daca utilizati forta in Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a avertizat Rusia, vineri, in legatura cu o eventuala interventie armata in Ucraina, atragand atentia ca aceasta va avea un cost, si a exprimat profunda ingrijorare a Washingtonului fata de o. continuă pe Wall-Street Ro

Barack Obama: Am facut alegeri proaste. M-AM DROGAT fara sa imi dau seama de raul pe care il provocam

Presedintele american Barack Obama a dezvaluit in cadrul unui discurs ca a folosit droguri in tinerete. Obama a facut aceasta dezvaluire in cadrul lansarii programului Protectorul fratelui meu, program ce se.

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia si a cerut revenirea ...

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia, cerand revenirea imediata a elicopterelor ruse la baze, conform unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe, informeaza Mediafax. Ministerul ucrainean de Externe a protestat, intr-o nota trimisa Rusiei, fata de incalcarea spatiului aerian ucrainean, cerand revenirea imediata a militarilor si a elicopterelor in baze, precizeaza Ministerul de Externe de la Kiev. Ucraina denunta nerespectarea de catre Rusia a acordului din .

Ucraina denunta violarea spatiului aerian de catre Rusia

Ministerul Afacerilor Externe din Ucraina a denuntat, vineri, violarea spatiului aerian de catre Rusia, cerand intoarcerea imediata a avioanelor. Ministerul Afacerilor Externe ucrainean a protestat intr-o nota.

Ucraina denunta incalcarea spatiului aerian de catre Rusia. Peste 2. ...

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia, cerand revenirea imediata a elicopterelor ruse la baze, conform unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe, conform Mediafax. Peste 2. 000 de militari rusi au fost transportati pe calea aerului la Simferopol, in sudul Ucrainei, unde stationeaza flota rusa la Marea Neagra, a declarat un oficial de rang inalt ucrainean. Presedintele ucrainean interimar, Oleksandr Turcinov, a denuntat o agresiune rusa si a cerut Moscovei .

CRIMEEA Bilantul zilei in care Rusia a reinstaurat Razboiul Rece: Rusia e pregatita sa invadeze Ucraina, Kievul se pregateste de razboi, SUA, NATO si UE raspund diplomatic

Sambata de cosmar pentru Occident dupa ce parlamentul rus a votat in favoarea unei interventii militare in Crimeea, interventie ceruta de Vladimir Putin. Interventia nu a fost declansata, dar mai multe obiective-cheie din Crimeea sunt deja sub controlul comandourilor pro-ruse, iar militarii rusi din bazele din Crimeea au fost mobilizati. Mobilizata a fost si armata ucraineana, in timp ce noii lideri de la Kiev au cerut ajutorul Occidentului. Occident care cauta acum solutii pentru iesirea dintr-o situatie imposibila. Presedintele Barack Obama a anuntat ca SUA nu vor participa la intalnirile pregatitoare pentru summitul G8 de la Soci Rusia), calificind interventia Rusiei drept o incalcare clara a suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucrainei, o incalcare a dreptului international, si a avertizat ca o continuare a situatiei va duce la izolarea politica si economica a Moscovei. Senatorul american John McCain a declarat ca Putin trateaza situatia ca si cum ar fi in timpul Razboiului Rece. Vezi mai jos cronica zilei.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1929 seconds )