Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ucraina denunta incalcarea spatiului aerian de catre Rusia. Peste 2. ...

România Liberă România Liberă,
Ucraina denunta incalcarea spatiului aerian de catre Rusia. Peste 2. ...

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia, cerand revenirea imediata a elicopterelor ruse la baze, conform unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe, conform Mediafax. Peste 2. 000 de militari rusi au fost transportati pe calea aerului la Simferopol, in sudul Ucrainei, unde stationeaza flota rusa la Marea Neagra, a declarat un oficial de rang inalt ucrainean. Presedintele ucrainean interimar, Oleksandr Turcinov, a denuntat o agresiune rusa si a cerut Moscovei . continuă pe România Liberă

Ucraina denunta incalcarea spatiului aerian de catre Rusia

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia, cerand revenirea imediata a elicopterelor ruse la baze, conform unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe, relateaza AFP.

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia si a cerut revenirea ...

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia, cerand revenirea imediata a elicopterelor ruse la baze, conform unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe, informeaza Mediafax. Ministerul ucrainean de Externe a protestat, intr-o nota trimisa Rusiei, fata de incalcarea spatiului aerian ucrainean, cerand revenirea imediata a militarilor si a elicopterelor in baze, precizeaza Ministerul de Externe de la Kiev. Ucraina denunta nerespectarea de catre Rusia a acordului din .

CRIMEEA Bilantul zilei in care Rusia a reinstaurat Razboiul Rece: Rusia e pregatita sa invadeze Ucraina, Kievul se pregateste de razboi, SUA, NATO si UE raspund diplomatic

Sambata de cosmar pentru Occident dupa ce parlamentul rus a votat in favoarea unei interventii militare in Crimeea, interventie ceruta de Vladimir Putin. Interventia nu a fost declansata, dar mai multe obiective-cheie din Crimeea sunt deja sub controlul comandourilor pro-ruse, iar militarii rusi din bazele din Crimeea au fost mobilizati. Mobilizata a fost si armata ucraineana, in timp ce noii lideri de la Kiev au cerut ajutorul Occidentului. Occident care cauta acum solutii pentru iesirea dintr-o situatie imposibila. Presedintele Barack Obama a anuntat ca SUA nu vor participa la intalnirile pregatitoare pentru summitul G8 de la Soci Rusia), calificind interventia Rusiei drept o incalcare clara a suveranitatii si integritatii teritoriale a Ucrainei, o incalcare a dreptului international, si a avertizat ca o continuare a situatiei va duce la izolarea politica si economica a Moscovei. Senatorul american John McCain a declarat ca Putin trateaza situatia ca si cum ar fi in timpul Razboiului Rece. Vezi mai jos cronica zilei.

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia si a cerut revenirea ...

Peste 2. 000 de militari rusi au fost transportati pe calea aerului la Simferopol, capitala Republicii Autonome Crimeea, in sudul Ucrainei, unde stationeaza flota rusa la Marea Neagra, a declarat un oficial de rang inalt ucrainean, informeaza Mediafax. Asistam astazi la o invazie armata rusa . Spatiul aerian al Crimeei) este inchis din cauza numarului mare de aterizari ale avioanelor si elicopterelor rusesti, a declarat reprezentantul presedintelui ucrainean in Crimeea, Serghei .

Ucraina denunta violarea spatiului aerian de catre Rusia

Ministerul Afacerilor Externe din Ucraina a denuntat, vineri, violarea spatiului aerian de catre Rusia, cerand intoarcerea imediata a avioanelor. Ministerul Afacerilor Externe ucrainean a protestat intr-o nota.

Rusia a incalcat spatiul aerian al Ucrainei

Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia. Autoritatile ucrainene au cerut revenirea imediata a elicopterelor ruse la baze, potrivit unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe,.

UPDATE. Crimeea: Zeci de indivizi cu cagule patruleaza in jurul Parlamentului din Simferopol.

UPDATE: Zeci de indivizi cu cagule si avand arme automate au ocupat pozitii, sambata dimineata, in jurul Parlamentului regiunii autonome ucrainene Crimeea, in Simferopol, conform Mediafax. --- Ucraina a denuntat incalcarea spatiului aerian de catre Rusia, cerand revenirea imediata a elicopterelor ruse la baze, conform unui comunicat al Ministerului ucrainean de Externe, conform Mediafax. Peste 2. 000 de militari rusi au fost transportati pe calea aerului la Simferopol, in sudul Ucrainei, unde .

Barack Obama catre Rusia: Va fi un cost daca utilizati forta in Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a avertizat Rusia, vineri, in legatura cu o eventuala interventie armata in Ucraina, atragand atentia ca aceasta va avea un cost, si a exprimat profunda ingrijorare a Washingtonului fata de o.

Deschid poarta catre Europa. Peste 32.000 de islandezi cer un referendum pentru aderarea la Uniunea Europeana

Peste 32. 000 de islandezi au semnat miercuri dupa-amiaza o petitie pentru a cere un referendum cu privire la continuarea negocierilor de aderare a tarii lor la Uniunea Europeana, relateaza AFP. Petitia poate fi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )