Libnet.ro
UNICEF

16:45

Barack Obama cere Rusiei sa isi retraga militarii de la frontiera cu Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Barack Obama cere Rusiei sa isi retraga militarii de la frontiera cu Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a cerut vineri Rusiei sa isi retraga trupele pe care le-a mobilizat de-a lungul frontierei sale cu Ucraina si sa negocieze cu comunitatea internationala, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

Obama cere Rusiei sa isi retraga trupele de la frontiera cu Ucraina

Intr-un interviu pentru postul de televiziune CBS, presedintele american Barack Obama a cerut Moscovei sa isi retraga trupele mobilizate de-a lungul granitei cu Ucraina, facand apel la omologul sau sa ia parte la negocieri alaturi de comunitatea internationala.

Obama cere Rusiei sa isi retraga trupele de la frontiera cu Ucraina. Moscova neaga mobilizarea militara

Intr-un interviu pentru postul de televiziune CBS, presedintele american Barack Obama a cerut Moscovei sa isi retraga trupele mobilizate de-a lungul granitei cu Ucraina, facand apel la omologul sau sa ia parte la negocieri alaturi de comunitatea internationala.

Obama cere Rusiei sa isi retraga militarii de la frontiera cu Ucraina.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a cerut, vineri, Rusiei sa isi retraga trupele pe care le-a mobilizat de-a lungul frontierei sale cu Ucraina si sa negocieze cu comunitatea internationala, relateaza AFP, citata de Mediafax. Este posibil ca rusii) sa incerce sa intimideze Ucraina, dar este la fel de posibil sa aiba alte proiecte, prin trimiterea militarilor la frontiera, a declarat Obama intr-un interviu acordat postului american de televiziune CBS. Citeste si: Putin: Evenimentele .

Barack Obama: Atitudinea Rusiei fata de vecini este un semn de slabiciune

Atitudinea Rusiei fata de tarile vecine in timpul crizei ucrainene si a alipirii Crimeei nu este un semn de forta, ci de slabiciune, a apreciat marti Barack Obama. Rusia este o putere regionala.

Presedintele SUA cere Rusiei sa isi retraga armata de la frontiera cu Ucraina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, ii cere Rusiei sa isi retraga trupele pe care le-a mobilizat de-a lungul frontierei sale cu Ucraina, potrivit unui interviu acordat CBS si citat de The Wire.

Putin i-a cerut lui Obama o solutie politica la criza din Ucraina.

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat, vineri seara, cu omologul sau america Barack Obama, despre criza din Ucraina, conform Realitatea. net. Citeste si:Putin: Evenimentele din Crimeea au demonstrat noile capacitati ale armatei ruse Vladimir Putin i-a cerut lui Obama sa-i ofere o solutie politica la situatia din Ucraina. Citeste si: Obama cere Rusiei sa isi retraga militarii de la frontiera cu Ucraina.

Barack Obama: Vladimir Putin si-ar dori refacerea Uniunii Sovietice

Barack Obama a declarat ca omologul sau rus si-ar dori refacerea Uniunii Sovietice. intr-un interviu acordat CBS, Presedintele Statelor Unite cere Rusiei sa isi retraga trupele de la granita cu Ucraina. Moscova.

UPDATE Barack Obama: Atitudinea Rusiei, o putere regionala, fata de vecinii sai este o dovada de slabiciune, nu de forta

Atitudinea Rusiei fata de tarile din vecinatatea sa si anexarea Crimeei nu este o dovada de forta, ci de slabiciune, a afirmat marti presedintele american Barack Obama, citat de AFP.

Obama ii cere Rusiei SA-SI RETRAGA TRUPELE de la granita cu Ucraina

Presedintele american Barack Obama a cerut vineri Rusiei sa-si retraga trupele desfasurate la granita cu Ucraina si sa inceapa discutii cu comunitatea internationala pentru dezamorsarea tensiunilor,.

Obama: Atitudinea Rusiei fata de vecini este un semn de slabiciune.

Atitudinea Rusiei fata de tarile vecine in timpul crizei ucrainene si a alipirii Crimeei nu este un semn de forta, ci de slabiciune, a apreciat marti presedintele Statelor Unite, Barack Obama, conform Mediafax. Rusia este o putere regionala care isi pune in dificultate vecinii nu din cauza fortei, ci a slabiciunii sale, a declarat Obama, in cadrul unei conferinte de presa la Haga.

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,4605 seconds )