Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama: Atitudinea Rusiei fata de vecini este un semn de slabiciune

B1 B1,
Barack Obama: Atitudinea Rusiei fata de vecini este un semn de slabiciune

Atitudinea Rusiei fata de tarile vecine in timpul crizei ucrainene si a alipirii Crimeei nu este un semn de forta, ci de slabiciune, a apreciat marti Barack Obama. Rusia este o putere regionala. continuă pe B1

Obama: Atitudinea Rusiei fata de vecini este un semn de slabiciune.

Atitudinea Rusiei fata de tarile vecine in timpul crizei ucrainene si a alipirii Crimeei nu este un semn de forta, ci de slabiciune, a apreciat marti presedintele Statelor Unite, Barack Obama, conform Mediafax. Rusia este o putere regionala care isi pune in dificultate vecinii nu din cauza fortei, ci a slabiciunii sale, a declarat Obama, in cadrul unei conferinte de presa la Haga.

UPDATE Barack Obama: Atitudinea Rusiei, o putere regionala, fata de vecinii sai este o dovada de slabiciune, nu de forta

Atitudinea Rusiei fata de tarile din vecinatatea sa si anexarea Crimeei nu este o dovada de forta, ci de slabiciune, a afirmat marti presedintele american Barack Obama, citat de AFP.

Barack Obama are o soacra de COSMAR. Ce a facut mama Primei Doamne in vacanta, in China

Barack Obama are o soacra de cosmar! Cel putin asta sustin angajatii de la hotelul unde este cazata familia Obama, aflata in vizita in China. Desi este insotita de un personal de la Casa Alba 24 de.

Presedintele Barack Obama a ajuns in Olanda, acolo unde va participa la Summit-ul Securitatii Nucleare

Presedintele american Barack Obama a ajuns, luni dimineata, in Olanda, urmand sa participe la mai multe summituri internationale, inclusiv Summit-ulSecuritatii Nucleare. Olanda este prima din cele patru.

Barack Obama a facut glume despre turneul diplomatic efectuat in China de Michelle Obama

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a facut glume, in cursul intrevederii cu omologul sau chinez Xi Jinping, despre turneul diplomatic in China efectuat de sotia sa, Michelle Obama. Michelle a jucat.

Prima vizita a lui Barack Obama in Belgia va costa tara peste 10 milioane de euro

Prima vizita a presedintelui american, Barack Obama, la Bruxelles, marti, va costa Belgia peste 10 milioane de euro, scrie The Guardian. Barack Obama va sosi marti seara, insotit de 900 de persoane, 45 de vehicule .

FOTO Dialog intre Traian Basescu si Barack Obama, la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni, cu omologul sau american, presedintele Barack Obama, inainte de inceperea Summitului Securitatii Nucleare de la Haga, Olanda.

Traian Basescu a discutat cu Barack Obama la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga (FOTO)

Presedintele Traian Basescu a discutat, luni, pentru cateva minute, cu omologul sau american, Barack Obama, in cadrul Summitului SecuritatiiNucleare de la Haga. Seful statului participa la Haga, la Se.

Traian Basescu a discutat cu Barack Obama si Serghei Lavrov la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga (FOTO)

Presedintele Traian Basescu a discutat, luni, pentru cateva minute, cu omologul sau american, Barack Obama, in cadrul Summitului SecuritatiiNucleare de la Haga. Seful statului participa la Haga, la Se.

FOTOGALERIE Traian Basescu, discutii cu Barack Obama si Serghei Lavrov, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu a avut luni o discutie cu omologul sau american, Barack Obama, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga, potrivit unor fotografii postate pe site-ul Administratiei Prezidentiale. In acest moment nu exista informatii despre subiectul discutiei dintre cei doi si nici durata intrevederii. In alte imagini, publicate ulterior de presidency. ro, Traian Basescu apare discutind cu ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )