Libnet.ro
UNICEF

06:30

Barack Obama l-a amenintat pe Putin cu noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina

B1 B1,
Barack Obama l-a amenintat pe Putin cu noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina

Presedintele american Barack Obama l-a amenintat, luni, pe Vladimir Putin cu adoptarea de noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina si nu va inceta sustinerea separatistilor, relateaza AF. continuă pe B1

Barack Obama l-a amenintat pe Vladimir Putin cu noi sanctiuni daca Rusia nu stopeaza intrarea de arme in Ucraina

Presedintele american Barack Obama l-a amenintat luni pe omologul sau rus Vladimir Putin cu noi sanctiuni daca Rusia nu stopeaza intrarea de arme in Ucraina si sprijinul pe care il acorda separatistilor, scrie AFP.

Barack Obama l-a amenintat pe Vladimir Putin: Rusia va suporta noi costuri daca nu se retrage din Ucraina

Presedintele american, Barack Obama, l-a amenintat luni pe omologul sau rus, Vladimir Putin, cu adoptarea de noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina si nu va inceta sustinerea .

Barack Obama l-a amenintat pe Vladimir Putin

Presedintele american, Barack Obama, l-a amenintat luni pe omologul sau rus, Vladimir Putin, cu adoptarea de noi sanctiuni daca Rusia nu va stopa intrarea de arme in Ucraina si nu va inceta sustinerea separatistilor.

Obama si Hollande il ameninta pe Vladimir Putin cu noi masuri, daca nu contribuie la detensionarea situatiei din Ucraina

Presedintele american, Barack Obama, precum si omologul sau francez, Francois Hollande, au purtat vineri o discutie la telefon cu Vladimir Putin, in care l-au indemnat pe presedintele rus sa contribuie in mod concret la detensionarea conflictului ucrainean. in caz contrar, Obama si Hollande au precizat ca vor lua noi masuri impotriva Moscovei, informeaza AFP.

Obama l-a amenintat la telefon pe Putin cu noi sanctiuni

Presedintele american Barack Obama l-a sunat ieri pe omologul sau rus, Vladimir Putin, cu care a vorbit despre planul de pace prezentat de Petro Porosenko pentru Ucraina. Liderul de la Casa Alba i-a cerut lui Putin sa ia masuri pentru a opri transporturile de armament din Rusia catre estul separatistal Ucrainei si sa nu mai sprijine militiile proruse de acolo.

Barack Obama asteapta actiuni concrete ale Rusiei pentru stabilizarea Ucrainei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a cerut omologului sau rus, Vladimir Putin, actiuni concrete pentru stabilizarea Ucrainei, avertizand, in caz contrar, cu sanctiuni suplimentare. Barack Obama si.

Barack Obama asteapta actiuni concrete ale Rusiei pentru stabilizarea Ucrainei

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, i-a cerut omologului sau rus, Vladimir Putin, actiuni concrete pentru stabilizarea Ucrainei. Presedintele american a avertizat, in caz contrar, cu sanctiuni.

Avertismentul dat aseara de Barack Obama. Trebuie sa fim vigilenti. Insurgentii sunniti irakieni ameninta si alte state

Presedintele american Barack Obama a avertizat, intr-un interviu difuzat duminica, in legatura cu pericolele pe care le creeaza ofensiva fulgeratoare a insurgentilor sunniti in Irak la adresa stabilitatii .

Barack Obama avertizeaza ca insurgentii sunniti din Irak ameninta si alte state

Presedintele american Barack Obama a avertizat, intr-un interviu difuzat duminica, in legatura cu pericolele pe care le creeaza ofensiva fulgeratoare a insurgentilor sunniti in Irak la adresa stabilitatii intregii regiuni. Jihadisti din cadrul gruparii Statul Islamic in Irak si levant SIIL), care au lansat o ofensiva-fulger in Irak pe 9 iunie, isi consolideaza pozitiile in vestul tarii, la frontiera cu Siria, o zona in care vor sa proclame un califat.

Barack Obama: O recurgere la forta americana nu va ajuta Irakul, daca acest stat nu va fi unit

Presedintele american, Barack Obama, a apreciat vineri ca nici o recurgere la forta militara americana nu va ajuta Irakul, daca liderii sai politici nu vor contribui la unitatea tarii, relateaza AFP .

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )