Libnet.ro
UNICEF

12:45

Obama si Hollande il ameninta pe Vladimir Putin cu noi masuri, daca nu contribuie la detensionarea situatiei din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Obama si Hollande il ameninta pe Vladimir Putin cu noi masuri, daca nu contribuie la detensionarea situatiei din Ucraina

Presedintele american, Barack Obama, precum si omologul sau francez, Francois Hollande, au purtat vineri o discutie la telefon cu Vladimir Putin, in care l-au indemnat pe presedintele rus sa contribuie in mod concret la detensionarea conflictului ucrainean. in caz contrar, Obama si Hollande au precizat ca vor lua noi masuri impotriva Moscovei, informeaza AFP. continuă pe Adevărul

Vladimir Putin a plasat fortele armate din centrul Rusiei in stare de alerta maxima

Presedintele rus Vladimir Putin a plasat sambata fortele armate din centrul Rusiei in stare de alerta maxima pentru efectuarea unor manevre neprevazute, a anuntat ministrul Apararii, la o zi dupa ce Kievul a decretat o incetare unilaterala.

Vladimir Putin a plasat fortele armate din centrul Rusiei in stare de alerta maxima

Presedintele rus Vladimir Putin a plasat fortele armate din centrul Rusiei in stare de alerta maxima incepand de la ora 7:00 GMT 10:00, ora Romaniei), a anuntat sambata ministrul Apararii de la Moscova, dupa ce Rusia a confirmat ca si-a consolidat prezenta militara la frontiera cu Ucraina.

Vladimir Putin sustine Irakul in lupta sa impotriva insurgentilor

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, i-a oferit asigurari premierului irakian Nouri al-Maliki, in cadrul unei conferinte telefonice, ca Moscova sustine lupta autoritatilor de la Bagdad asupra insurgentilor jihadisti, relateaza RIA Novosti.

Vladimir Putin sustine eforturile antiteroriste ale premierului irakian Nuri al-Maliki

Premierul Irakului, Nuri al-Maliki, are sustinerea totala a Rusiei in conflictul cu insurgentii sunniti, a transmis presedintele Vladimir Putin, conform unui comunicat al Kremlinului citat de AFP. in cursul.

Vladimir Putin va participa la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale din Brazilia

Presedintele rus Vladimir Putin se va deplasa in Brazilia pentru a asista la ceremonia de inchidere a Cupei Mondiale, avand in vedere ca Rusia va gazdui urmatoarea editie a competitiei, relateaza AFP.

Vladimir Putin si Petro Porosenko, fata in fata. Liderii celor doua state au discutat despre incetarea focului

Presedintele rus, Vladimir Putin, si omologul sau ucrainean, Petro Porosenko, au discutat despre o eventuala incetarea a focului dupa ce doi jurnalisti rusi au fost ucisi in conflictul care opune armata .

Vladimir Putin si presedintele Ucrainei au discutat despre o posibila incetare a focului - Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin si omologul sau ucrainean Petro Poroshenko au discutat marti seara despre o eventuala incetare a focului, dupa moartea a doi ziaristi rusi ucisi in conflictul dintre armata ucraineana si militiile pro-ruse in estul Ucrainei, a anuntat Kremlinul, intr-un comunicat citat de AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )