Libnet.ro
UNICEF

01:05

Barack Obama, primul presedinte american care a votat anticipat pentru alegerile prezidentiale

Antena3 Antena3,
Barack Obama, primul presedinte american care a votat anticipat pentru alegerile prezidentiale

Barack Obama a devenit primul presedinte american in exercitiu care a votat anticipat pentru alegerile prezidentiale. Presedintele Statelor Unite a votat joi la Chicago, cu 12 zile inainte de data oficiala a. continuă pe Antena3

Barack Obama a votat anticipat, fiind primul presedinte american care merge mai devreme la urne: Am vrut sa vad cat de eficient e acest proces (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama si-a exprimat optiunea de vot la scrutinul anticipat, permis in unele state. Obama este primul presedinte din SUA care merge la urne inainte de ziua alegerilor. Aflat in Chicago.

VIDEO. Barack Obama: Cat timp eu voi fi presedinte, Iranul nu va avea arma nucleara.

Barack Obama a asigurat ca Iranul nu va avea arma nucleara cat timp el va fi presedinte, luni in cadrul celei de-a treia dezbateri cu republicanul Mitt Romney care a promis la randul sau sa sporeasca sanctiunile la adresa Teheranului, scrie Mediafax. Negand orice acord cu Iranul pentru a incepe negocieri bilaterale cu privire la programul nuclear al Teheranului, Barack Obama a amintit ca obiectivul este sa impiedice Iranul sa obtina bomba atomica prin intermediul sanctiunilor paralizante .

FOTO: Lectii de pantomima cu BARACK OBAMA. ...

Consilierii lui Obama l-au sfatuit pe acesta sa fie mai expresiv in timpul dezbaterilor. Presedintele american i-a luat in serios. Cand trebuie sa fie indignat, Barack Obama se indigneaza precum un talentat actor de pantomima, iar cand trebuie sa se infurie, nimeni nu pare mai aprig decat el. Galeria de mai sus poate deveni un adevarat dictionar ilustrativ de emotii, iar Obama pare profesorul ideal. Vezi cum arata Barack Obama in diferite situatii! Citeste si FOTO: Topul oraselor care se .

Barack Obama este favorit in randul americanilor aflati in strainatate

BBC prezenta miercuri pe site-ul de Internet un sondaj realizat in vara in 21 de tari care anunta ca Barack Obama ar fi ales in strainatate, in timp ce in Statele Unite se afla la egalitate cu Mitt Romney in sondaje cu doua saptamani inainte de alegerile prezidentiale, relateaza AFP.

Cele mai tari replici si raspunsuri din dezbaterea Barack Obama - Mitt Romney

Barack Obama si Mitt Romney s-au infruntat, marti dimineata, in ultima dezbatere televizata intre cei doi candidati pentru presedintia Statelor Unite. Conform unui studiu CNN, Obama este considerat a fi.

Barack Obama a castigat dezbaterea finala in fata lui Mitt Romney, potrivit sondajelor

Presedintele Barack Obama a iesit castigator in ultima dezbatere cu contracandidatul sau republican, Mitt Romney, potrivit unui sondaj facut in randul celor care au urmarit confruntarea si conform analistilor, relateaza sursele de presa.

Barack Obama a castigat dezbaterea finala in fata lui Mitt Romney, potrivit sondajelor

Presedintele Barack Obama a iesit castigator in ultima dezbatere cu contracandidatul sau republican Mitt Romney, potrivit unui sondaj facut in randul celor care au urmarit confruntarea si conform analistilor, care insa se intreaba ce impact va avea acest lucru asupra alegatorilor, scrie CNN.

Alegeri SUA Confruntarea decisiva: Barack Obama vs Mitt Romney

Democratul Barack Obama si rivalul sau republican, Mitt Romney, s-au confrunta luni seara la Universitatea Boca Raton din Florida in cea de-a treia si ultima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala, dezbatere dedicata politicii externe, programata cu doua saptamani inaintea scrutinului prezidential din 6 noiembrie. Moderator a fost Bob Schieffer, gazda celebrei emisiuni difuzate de CBS, Face the Nation. Prima intalnire dintre cei doi a fost castigata de Romney in timp ce de-a doua intalnirea a fost adjudecata de Obama. Aceasta ultima dezbatere a fost una decisiva ce va influenta optiunile americanilor pentru scrutinul prezidential. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale celor doi oponenti.

Barack Obama: Daca Israelul va fi atacat, America ii va sta alaturi

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat, ieri, in cursul ultimei dezbateri prezidentiale, ca, in cazul unui atac al Iranului asupra Israelului, Statele Unite vor fi alaturi de aliatul sau, dupa ce a fost criticat de Mitt Romney in legatura cu deteriorarea relatiilor cu statul evreu, informeaza AFP, conform surselor de presa.

Dezbaterea finala dintre Barack Obama si Mitt Romney: Politica externa, o disputa care l-a trecut pe actualul presedinte al SUA intr-un usor avantaj (VIDEO)

Ultima dezbatere electorala dintre Barrack Obama si adversarul sau la alegerile prezidentiale, Mitt Romney, de pe 6 noioembrie a atins probleme de politica externa a Statelor Unite ale Americii. Romney a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )