Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO. Barack Obama: Cat timp eu voi fi presedinte, Iranul nu va avea arma nucleara.

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Barack Obama: Cat timp eu voi fi presedinte, Iranul nu va avea arma nucleara.

Barack Obama a asigurat ca Iranul nu va avea arma nucleara cat timp el va fi presedinte, luni in cadrul celei de-a treia dezbateri cu republicanul Mitt Romney care a promis la randul sau sa sporeasca sanctiunile la adresa Teheranului, scrie Mediafax. Negand orice acord cu Iranul pentru a incepe negocieri bilaterale cu privire la programul nuclear al Teheranului, Barack Obama a amintit ca obiectivul este sa impiedice Iranul sa obtina bomba atomica prin intermediul sanctiunilor paralizante . continuă pe România Liberă

Alegeri SUA Confruntarea decisiva: Barack Obama vs Mitt Romney

Democratul Barack Obama si rivalul sau republican, Mitt Romney, s-au confrunta luni seara la Universitatea Boca Raton din Florida in cea de-a treia si ultima dezbatere televizata din aceasta campanie electorala, dezbatere dedicata politicii externe, programata cu doua saptamani inaintea scrutinului prezidential din 6 noiembrie. Moderator a fost Bob Schieffer, gazda celebrei emisiuni difuzate de CBS, Face the Nation. Prima intalnire dintre cei doi a fost castigata de Romney in timp ce de-a doua intalnirea a fost adjudecata de Obama. Aceasta ultima dezbatere a fost una decisiva ce va influenta optiunile americanilor pentru scrutinul prezidential. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT principalele declaratii ale celor doi oponenti.

Cele mai tari replici si raspunsuri din dezbaterea Barack Obama - Mitt Romney

Barack Obama si Mitt Romney s-au infruntat, marti dimineata, in ultima dezbatere televizata intre cei doi candidati pentru presedintia Statelor Unite. Conform unui studiu CNN, Obama este considerat a fi.

Barack Obama a gasit boala de care sufera adversarul sau: Romnezie.

Barack Obama l-a tratat vineri cu o noua ironie pe adversarul sau, Mitt Romney, care, in opinia lui, sufera de Romnezie, liderul de la Casa Alba acuzandu-l ca, pe ultima linie dreapta a prezidentialelor, apara politici opuse convingerilor anterioare, scrie AFP, potrivit Agerpres. Reluand acuzatia lansata in urma cu cateva saptamani la adresa fostului guvernator republican de Massachusetts nord-est), Obama a afirmat: Domnul conservator vrea sa va ganditi ca glumeste in legatura cu tot ce a .

Barack Obama: Daca Israelul va fi atacat, America ii va sta alaturi

Presedintele SUA, Barack Obama, a declarat, ieri, in cursul ultimei dezbateri prezidentiale, ca, in cazul unui atac al Iranului asupra Israelului, Statele Unite vor fi alaturi de aliatul sau, dupa ce a fost criticat de Mitt Romney in legatura cu deteriorarea relatiilor cu statul evreu, informeaza AFP, conform surselor de presa.

Barack Obama a castigat dezbaterea finala in fata lui Mitt Romney, potrivit sondajelor

Presedintele Barack Obama a iesit castigator in ultima dezbatere cu contracandidatul sau republican, Mitt Romney, potrivit unui sondaj facut in randul celor care au urmarit confruntarea si conform analistilor, relateaza sursele de presa.

Barack Obama a castigat dezbaterea finala in fata lui Mitt Romney, potrivit sondajelor

Presedintele Barack Obama a iesit castigator in ultima dezbatere cu contracandidatul sau republican Mitt Romney, potrivit unui sondaj facut in randul celor care au urmarit confruntarea si conform analistilor, care insa se intreaba ce impact va avea acest lucru asupra alegatorilor, scrie CNN.

Los Angeles Times anunta ca il sustine pe Barack Obama la presedintia SUA

Los Angeles Times, unul dintre cele mai mari ziare americane, si-a anuntat astazi sustinerea pentru presedintele Barack Obama, apreciind ca Statele Unite au avut de castigat din stabilitatea pe care acesta a adus-o in primul sau mandat la Casa Alba, scrie AFP, conform surselor de presa.

Barack Obama catre Jay-Z: Ajut-o pe Beyonce sa o creasca pe micuta Blue Ivy

Presedintele american Barack Obama si-a asumat, pe langa campania prezidentiala, un nou rol, sfatuindu-l pe cantaretul Jay-Z sa constientizeze ajutorul de care are nevoie Beyonce pentru cresterea fetitei.

www.antena3.ro va transmite LIVE ultima confruntare dintre Barack Obama si Mitt Romney. Cine va iesi castigator din duel?

In mai putin de 24 de ore, in Statele Unite incepe cea de-a treia si ultima confruntare dintre Barack Obama si contracandidatul sau la alegerile prezidentiale, Mitt Romney. inainte de prima confruntare,.

Sondaj Wall Street Journal/NBC: Mitt Romney il ajunge din urma pe Barack Obama; cei doi candidati sunt la egalitate la nivel national

Cel mai recent sondaj de opinie realizat de Wall Street Journal si NBC News, publicat duminica, arata ca Barack Obama si Mitt Romney se afla la egalitate in preferintele electoratului, cu doua saptamani inainte de alegeri si doar o zi inainte de ultima dezbatere televizata intre cei doi, ceea ce indica o crestere a sustinerii pentru candidatul republican.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )