Libnet.ro
UNICEF

23:15

Barack Obama sare in ajutorul Apple: Samsung nu mai poate interzice importurile de iPhone 4 si iPad

Adevărul Adevărul,
Barack Obama sare in ajutorul Apple: Samsung nu mai poate interzice importurile de iPhone 4 si iPad

Razboiul judiciar dintre Apple si Samsung este cunoscut de cativa ani, iar ultima victorie a Samsung a fost ca poate cere interzicerea unor produse Apple. Barack Obama nu a fost de acord cu lovitura primita de americani si a decis sa isi foloseasca dreptul de veto in favoarea Apple. continuă pe Adevărul

Presedintele SUA, Barack Obama, implineste varsta de 52 de ani

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, implineste astazi 52 de ani. Liderul american va petrece ziua de nastere in afara Casei Albe, noteaza jurnalistii din statele unite. Barack Obama a parasit resedinta.

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, implineste azi 52 de ani

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, implineste azi 52 de ani. Liderul american isi va petrece ziua la Camp David, impreuna cu prietenii apropiati. Festivitatile au inceput inca de ieri, cu o partida .

SUA: Barack Obama a numit-o pe Deborah Lee James, fost secretar al apararii, in functia de secretar al Fortelor Aeriene

Barack Obama a numit-o, joi, pe Deborah Lee James in functia de secretar al Fortelor Aeriene, relateaza Xinhua. Lee James a fost membru al conducerii executive in industria apararii si fost secretar adjunct.

Barack Obama o acuza pe Kim Kardashian ca a creat o generatie obsedata de bogatie si faima

Presedintele american Barack Obama a lansat un atac la adresa lui Kim Kardashian si a familiei acesteia, spunand ca emisiunea pe care o gazduiesc ajuta la crearea unei generatii tinere obsedate de bogatie si.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Romanii, dezamagiti de agresorii lui Salam. Nu l-au batut bine, inca mai poate sa cante!

Plangere la OPC: Am cumparat pepeni pe care scria ca sunt FFFFFF dulci, dar erau doar FFFFF dulciIti lasa gura apa: 10 toppinguri pentru Margherita din ClejaniAflat la mare, Victor Slav face bani de pe urma Biancai, inchiriind-o ca saltea gonflabilaAutostrada A2 va avea doua benzi de siguranta, ca sa poata circula idiotii in voie pe contrasensRomanii, dezamagiti de agresorii lui Salam: Nu l-au batut bine, inca mai poate sa cante!.

Happy birthday, mister president! Cum isi sarbatoreste Barack Obama ziua de nastere

Presedintele lumii libere implineste astazi 52 de ani. Obama a jucat golf sambata, insa a fost nevoit sa-si intrerupa partida pentru a fi informat despre amenintarea terorista Al-Qaeda, pentru care SUA au decis sa-si inchida de astazi 22 de ambasade si consulate din tarile arabe. Presedintele a plecat apoi la Camp David, resedinta oficiala de vara a presedintelui Statelor Unite ale Americii, unde sarbatoreste alaturi de familie si prieteni.

Giovanni Becali: Transferul lui Chiriches inca se mai poate realiza

Ziua si schimbarea in cazul transferului fundasului stelist Vlad Chiriches la echipa londoneza Tottenham. Dupa ce a fost ca si transferat la formatia din Premier League, Chiriches a primit miercuri seara vestea ca trebuie sa ramana la Steaua pana cel putin in toamna. Joi, lucrurile inca se discuta, in ajunul mutarii lui Bale de la gruparea engleza la Real Madrid, in cel mai mare transfer din fotbal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )